Ziemas Vīriešu Pretvēja Cepuri Auss-Flapped Sievietes Mākslīgās Pilnu Sejas Noņemams Sejas Maska Āra Sporta Velosipēdu Slēpošanas Trooper Trapper Cepure

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: velosipēdu sejas šalli, klons lego, cepuri trapper, motospeed ck109, lego kavalērists, vīrieši ushanka, earflap cepure, balaclava sporta, beanie cepure ar pompom, clone trooper.

    €4.78 €6.46
  • Piemērots: slidošana, braukšana ar kamanām, sniega kurpes, kempings, pārgājieni
  • Preci: ziemas krievijas cepure
  • Modelis Tips: Cietie
  • Iezīme: Siltuma
  • Veids: ziemas cepures
  • Modeļa Numurs: Izjādes silta ziemas cepure
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Funkcijas: Regulējams
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Aolikes
  • Materiāls: Vilnas
  • Izmērs: 56-62 cm (22 -24.4 inches)

Ziemas Vīriešu Pretvēja Cepure ar Ausu Atloks Mākslīgās Silts Pilnu Sejas Noņemams Sejas Maska Āra Sporta Velosipēdu Slēpošanas Trooper Trapper Cepure

Produkta izmērs: klp apkārtmērs: 56-60cm, malām: 6.5 cm, cap dziļums: 11cm

Produkta iepakojums: OPP

Iepakojuma izmērs: 15*12*3cm

Produkta funkcijas: āķi un cilpas slēgšanu

Vīriešu lamatas hat-lietus, slapjdraņķa, vēja, sniega?nekādu problēmu.Mūsu peļu slazds ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga/pretvēja/ūdensizturīgs apvalks.Jums būs smieties pie saviem draugiem, jo viņu kokvilnas cepure uzsūc aukstā sniega, bet ķērējs ir cepure paliek sausa.

USHANKA KRIEVIJAS U-Divi veidi, kā valkāt: Jūs varat sprādzes ar ausu atlokiem uz leju, lai siltas ausis, vaigu un zoda, vai jūs varat roll to uz augšu kā Ushanka.

Silta un komfortabla ziemas cepure-silta un stilīga zoda āķi un cilpas sprādzes, super siltu mākslīgās kažokādas ausu atlokiem, ideāla kombinācija saviem labākajiem ziemas cepure.Skaista cepure vīriešiem un sievietēm slēpošana, slēpošana, slidošana, braukšana ar kamanām, sniega kurpes, kempings, pārgājieni, vai jebkuru ziemas āra sporta veidos un aktivitātēs.

Kažokādas apdari mākslīgās kažokādas-mūsu mākslīgās kažokādas ir ļoti mīksti un ērti, jūs varētu domāt, tas ir trušu kažokādas.Bet neuztraucieties, bez dzīvniekiem, kas tika nodarīts pāri, veidojot atsauces klp.

Ziemas krievijas cepure ir regulējams-viens izmērs ir labākais, lai vīriešiem un sievietēm.Izmērs cepuri svārstās no 56-62 cm (22 -24.4 collas) un ir piemērota lielākajai daļai pieaugušo.Turklāt, jūs varat pielāgot lielumu, atbilstoši savām vajadzībām, izmantojot elastīgo saiti (atpakaļ hat).

Vai jūs meklējat ļoti viegla un silta vīriešu ķērējs cepuri aukstā laikā?Mūsu siltu un mīkstu vīriešu un sieviešu ķērējs cepures un šalles ir ideāli piemērots jums!

Par mums: Sniedz dažādas cepures, cepures, šalles un citi aksesuāri sievietēm, vīriešiem un bērniem.

Pateicoties to augstajai kvalitātei, dažādas ilgtspējīgi materiāli un labākais fit, tie ātri kļūst populārs vienumus.

Augstas kvalitātes materiāli

Pretvēja, ūdensizturīgs un snowproof

Kombinācija no 100% augstas kvalitātes izolācijas poliestera apvalku un greznu iekšējo mākslīgās kažokādas slānis ir ļoti efektīva, lai padarītu jūsu galvas siltāks.

Noņemams maska

Noņemams maska var pretoties vēja ārkārtējos, āra laika apstākļiem, vai ziemas sporta veidu, piemēram, slēpošanu un snovbordu.

Iezīme

√Ar malām

√Sabiezējumu mākslīgās kažokādas

√ Silts un ūdensnecaurlaidīgs

√Mīksts un ērts

√Regulējamu siksniņu

Labākais fit viens izmērs

Ideāls galvas apkārtmērs ir 22 collas 24 collas.

Lietošana: kā parādīts attēlā

Produkta materiāls: kokvilna

Iepakojums saraksts: 1*cepure

Piezīmes:

1. 1 inch = 2.54 cm

2. Lūdzu, pasākumu pats izvēlēties pareizo izmēru.

3. Sakarā ar atšķirību starp dažādām parāda, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Shefoo 132021-01-16
"For this money a good hat. The size adjustment cord broke off on the first day. The sender sent the goods without tracking. The parcel went for a long time (almost two months) and until the end was not clear where it was located."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti