1Pc 1/2" Kātu Template/Apdares Maršrutētāju Bitu, ar 2" Garo Maršrutu Griezēji. Iezīmes: top & bottom lodīšu gultņiem Kokapstrādes Instrumentu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ruļļa remonts, huawei y6 mic, Bumbu Deguna Gala Dzirnavas, trilleris biti koka, mazliet maršrutētāju, maza bloķēšanas deflektors, bumbu dzirnavas, urbšanas caurules, maršrutētājs apdare, katsu trimmeris.

    €5.00 €8.63
  • Kopējais Garums: 4-1/4"
  • Modeļa Numurs: Četrpadsmit tūkstoši viens simts trīsdesmit četri
  • Diametrs: 3/4"
  • Materiāls: Karbīda
  • Zīmola Nosaukums: CHWJW
  • Veids: Beigās Dzirnavas

Apraksts

Ar Chwjw 14134 ir ideāla izvēle visiem savu lielo akciju apdares applicatons.Šī Karbīda Izgāž maršrutētāju bitu funkcijas 2" garš frēzes, kā arī gan Augšā un Apakšā ar Lodīšu Gultņiem.

Tas ļauj mazliet versality un to var lietot ar vai nu augšā vai apakšā veidni.Tas ir īpaši preferencial par veidni darbu, kad maršrutēšanas noapaļotiem vai izliekts koka.

Augšā un apakšā gultņiem ļauj uzsist vairāk koksnes krājumi, kad jūs sasniegsiet "up-graudu" un maršrutu, kas segments "uz leju-graudu" virzienā, saglabājot vienotu gludums visā darbu-gabals.

Visi mūsu Chwjw Biti ir Karbīda Izgāž vai Cietā Karbīda!Mazliet Specs MATERIĀLS: Karbīda Izgāž BITU SKAITS: 1 KĀTA IZMĒRS : 1/2" GRIEŠANAS DIAMETRS: 3/4" GRIEŠANAS GARUMS: 2" KOPĒJAIS GARUMS: 4-1/4" LIELĀKAIS DIAMETRS: 3/4" SKAITS FLAUTAS: 2 Paturot Specs, GULTŅA ĀRĒJAIS DIAMETRS: 3/4"

Tuyrma20152020-09-18
"The first time I buy cutters of this company, I will check, with delivery of problems was not, everything was well packed, without повоеждений"
Paulazimmerman2020-12-28
"Good "
Serega Aleksin852020-10-11
"The milling cutter is not accurate, there is vibration, one knife stands for bearing, another, recessed. Can't Do Chinese well..."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti