10 Soma 200 Gab Fluvalinate Sloksnes ar Augstas Koncentrācijas Spēcīgs Aktīvo Varroa Ērcītes Kontroles Biškopības Medicīna Biškopības rīks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bankas jauda, nicot, rokas instrumentu, bišu, ērce varroa, bišu varroa, beehiv, kleita lentes, jauda smart lentes, antīko biškopības instrumenti, .

    €36.90 €82.00
  • parastais nosaukums: Fluvalinate Lentes
  • Pārdošanas specifikācija daudzums: 10 Maisi 200 Gab.
  • Galvenā Sastāvdaļa: fluvalinate
  • Galvenās Sastāvdaļas: Flumetrīns
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Fluvalinate Lentes
  • Produktu Kategorija: Biškopības Instrumenti,
  • Zīmola Nosaukums: TUBEBEANS

Pārdošanas vienība: 10 Pakas 200 Gab. Veterināro zāļu nosaukums: parastais nosaukums: Fluvalinate Sloksnes Produkta Nosaukums: Xin cilvēks pu angļu nosaukums: Fluvalinate Sloksnes Ķīnas Pinyin: fu par qing ku zhi tiao Galvenās sastāvdaļas: fluvalinate Norādēm: akaricīdi.Tas tiek izmantots, lai kontrolētu rickets bites.Devas: Pakārt ligzdas kastē vai novietojiet to pie ieejas ligzdu.Satura izklāsts: 40mg / Iepakošanas lentes specifikācija: 20 gabalus / maiss Apstiprinājuma numurs: Ķīnas veterinārmedicīnas 040592114 Narkotiku izdalīšanās periods: medus vākšanas periodā ir aizliegta.Uzglabāšana: noslēgtā un jāglabā sausā vietā.Izcelsmes vieta: Shanxi, Ķīna Svarīga piezīme: Sakarā ar grupas atšķirības, temperatūra, reģionā, medikamentus, laiks, utt., tas ir ieteicams, lai mēģinātu viena vai divas grupas, pirmā, tā kā master devu, lai sasniegtu labāko nāvējošā iedarbība.Pēc tam, kad novirzes rodas, laiks un devas jāpielāgo laika.Lietot ar piesardzību, ja tas ir mākoņains, lietains, un, ja temperatūra ir zem 20 grādiem pēc Celsija.

Deslandes Monnet Nathalie2020-09-11
"In this store I take it for the second time. Records work fine. Shipping fast. To seller Thank you for fast shipment and delivery."
Acpandya2020-12-17
"The order came quickly, I order not for the first time, the strips work well, thanks to the seller!"
Gustavo Oleme2021-01-30
"Very good. Thank you."
Sealormi2020-10-14
"With the seller did not communicate, Records came quite quickly, were well packed damage at first glance no, in the case have not yet tried, as we try, if possible, we will add a review."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti