Startrc Osmo 2 Kabatas Piederumiem Mobilā Tālruņa Turētājs Stiprinājums noteiktu Statīva Turētājs, Dji Osmo Kabatas Rokas Kamerām

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mic dji kabatas 2, dji kabatas, 2 camara, filtra dji kabatas 2, dji kabatas, 2 lieta, dji kabatas, 2 kārbas, dji kabatas mobilo 3, dji kabatas 2 ādas, dji cosmo 2 kabatas, sviru dji kabatas 2, dji 2 kabatas turētājs.

    €10.18 €14.14
  • Saderīgs Dūkoņa Modelis: DJI Osmo Kabatas
  • Zīmola Nosaukums: STARTRC
  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Svars: 50g
  • Modeļa Numurs: DJI OSMO Kabatas statīvu
  • Saderīgs Dūkoņa Zīmols: DJI

DJI OSMO Kabatas Multi Funkcionāls statīva nekustīgas pamatnes + ABS mobilo telefonu klipu turētājs + statīvs

1.Saderība:Mobilā tālruņa darbvirsmas statīva ne tikai darbs, par DJI OSMO Kabatas fotokamera,bet arī savienot smartphones OSMO Kabatas ar Zibens/USBC savienojumu. 2.Statīva Turētājs:Rokas uzstādīts mini statīvu bāzi, kas ir divas funkcijas - Tas ir rokas režīmā un galda statīvu režīmā. 3.Portatīvo un Elastīga:Viegls dizains, ka jūs varat nodot to savā kabatā,bagāžas vai tavs portfelis un ņemt to visur jums iet. 90° vertikāli pagriežami,jūs varat elastīgi pagriezt itthat jums iegūt perfektu leņķi, lai jūs iegūtu vislabākos fotoattēlus vai videoklipus. 4.1/4" Vītnes Skrūvi:Ar standarta 1/4" skrūvi interfeisu, lai paplašinātu vairāk piederumi ( Jūs varat piemērots vairumam digitālo un rīcības kamera Gopro sērijas, ka var instalēt 1/4" skrūvi ) 5.ABS Plastmasas :Statīvs izgatavots no izturīga Materiāla, ABS, stabils un izturīgs, lai izmantotu.Ar EVA kokvilnas & Mīkstas gumijas odere iekšpusē, lai novērstu skrāpējumiem jūsu Osmo kabatā.

Iepakojuma saraksts

1* mont statīvu komplekts, pilns komplekts 1* mini uzglabāšanas gadījumā (piemēram, pirmā bilde) 1*filmu aizsargs(ieskaitot 6pcs)

Auntiedev2020-11-24
"notgood"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti