BeautyBigBang 4cm Metāla Nagu Mākslas Matricas XL Skaidrs, Silikona Želejas Galvu Nagu laka Trafaretu DIY Zīmogošana Nagu Mākslas Rīki

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: aproce štancēšanas sagataves, nagu plāksni zīmogs, vara metālu štancēšanas sagataves, ns štancēšanas poļu, plate zīmogs, vso naglas, dh naglas, metāla matricas, matricas, medaļu pin.

    €2.86 €4.62
  • Zīmola Nosaukums: BeautyBigBang
  • Veidne Tips: Komplekti
  • Daudzums: 1pc
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: J2887TM-BU-SR
  • Svars: 0.06kg
  • Izmērs: full size
  • Vienuma Tips: Veidne
  • Materiāls: plastmasas sakausējuma

Iezīmes: Materiāls:Alumīnija Sakausējums Krāsa:Zelta,Pieauga Zelta,Sudraba,Zilā Matricas Izmērs:Apm 4cm Produkta tilpums: zīmogu ar klp Svars: apmēram 55g Lietojums: Matricas lieto nail art veidošanas, vispirms jums būtu nail art vizēšanas plāksne. 1. Rip off filmu par vizēšanas plāksne, 2. Likt nomest no polijas uz modeli vēlaties, tad izmantojiet skrāpi spead, ka nagu laka vienmērīgi, 3. Nospiediet zīmogs modelis, un pēc tam izdrukāt to uz jūsu nagiem.Paketē Iekļauts:1Pc BeautyBigBang Alumīnija Sakausējuma Nail Art Matricas ar Klp Dārgais Vērtē Klientu, Ja jums patīk mūsu produktiem ,lūdzu, "Pievienot vēlmju Sarakstam" vai "Pievienot Maniem Favourate Veikalos" par ilgtermiņa attiecībām.Mēs esam priecīgi jūs informēt, ka jūsu pirkums tiks nosūtīšanas laikā apstrādes laiku !Pēc tam, kad jūsu prece ir ieradies, mēs novērtējam to, ja jūs varat veikt brīdi atstāt pozitīvo (5 zvaigznes) atsauksmes par mūsu produktiem un pakalpojumiem ?Tas aizņem tikai mirkli, un tas ir lielisks veids, lai palīdzētu citiem pircējiem veikt pirkumu kā tavējā !ja jums ir neapmierināti ar jebkuru no mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstājiet negatīvu atsauksmi, vai strīdu ,lūdzu, ticiet, mēs varam atrisināt jūsu problēmu.Sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani jebkurā laikā, mēs atsāks 24 stundu laikā.Ja jūs neesat apmierināti ar produktu vai pakalpojumu ,lūdzu, sazinieties ar mani, un dont dod mums negatīvas atsauksmes vai netrural atsauksmes,mēs jums jānorāda apmierināts risinājumu.Ceru, ka jums ir jauka laika šeit!

Randychat13892020-10-28
"Everything came in a good order, all plates look fantastic. Cap of one of the stampers got damaged a little, but still helps"
Oi Ling Hu2020-08-30
"I am happy with my purchase! I haven't tried it yet. The package arrived realy fast and well packed! Highly recommended the seller!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti