Luksusa 5 Metrus Pilnas Malas ar Mežģīnēm Bling Vizuļi 3 Slāņi Ilgi, Kāzu Plīvurs ar Ķemmi Balts Ziloņkaula Līgavas Plīvuru 2018 Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: trešdiena plīvurs, plīvurs, kāzu plīvuri ziloņkaula, zīda tilla kāzu plīvurs, trešdiena:, spīguļi, plīvurs, kāzu plīvurs ilgi īss, bling plīvurs, ziloņkaula mežģīņu svārki, sequin kāzu plīvurs.

    €46.79 €65.90
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Materiāls: Microfiber
  • Technics: Appliqued
  • Veids: Sārtums Plīvurs
  • Vienuma Tips: Līgavas Plīvuri Un Analogi Izstrādājumi
  • Plīvuri Slāņi: Trīsslāņu
  • Modeļa Numurs: HL0018
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Plīvuri Malas Stils: Mežģīņu Malas
  • Zīmola Nosaukums: MONAYARN

Tips: Līgavas Plīvuru Funkcijas: Fantastisks plīvuru par kāzām Stāvoklis: 100% Brand New Materiāls: Tills un Mežģīnes Krāsa: Balta Vai Ziloņkaula (Lūdzu, izvēlēties krāsu, kas jums patīk) Plīvura Garums: Approx118"(5m) Plīvura Platums: Approx59"(3m) Iepakojums Ietver: 1* Līgavas Plīvuru, Ja jūs vēlaties, lai pielāgotu izgatavots šis plīvurs,lūdzu, sazinieties ar mums

Ja jūs vēlaties iegādāties šo priekškara, kas 2m,lūdzu,

· Ja jūs vēlaties iegādāties šo priekškara, kas 4m,lūdzu,

· Ja jūs vēlaties iegādāties šo priekškara, kas 5m,lūdzu,

· Ja jūs vēlaties iegādāties šo priekškara, kas 6m,lūdzu,

Šī Kāzu Plīvurs,Kāzu Aksesuāri,Līgavas Plīvurs ir augstākās kvalitātes.Jūs love it!

Nekustamā Fotogrāfijas no Mūsu Klientu:

Pircējs Padoms

1.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

2. Lūdzu, Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mūsu klientu apkalpošanas atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Bija šeit, lai palīdzētu un mūsu mērķis ir, lai atrisinātu jautājumus, 24 stundu laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi laiku, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūta jūsu e-pastu mums, un mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Paldies par jūsu sadarbību iepriekš.

Maksājums :

1. Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā no izvietojot savu pasūtījumu.

2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

3. Akceptēto maksājuma metodes:

Pašlaik var norēķināties, izmantojot Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi un bankas pārskaitījumu.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas Atopija.lv nākotnē.

Jebkuru tālāk par maksājumu jautājumiem, lūdzu, skatiet šo saiti help.Atopija.lv/payment_method.html tas var jums palīdzēt.

Piegāde:

1. Iepakojumā kuģa, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūsu maksājumu, un Pēc gaisa pastu, būs aptuveni 20-45days, daži county tiks ņemts 20-60 dienas, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 darba dienu laikā).

2. Parasti, Lielākā daļa pasūtījumi tiek apstrādāti ar 1-3 darba dienas .Bet kavēšanās piegāde varētu notikt, jo mūsu uzglabāšanas mainās ik brīdi, ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms, lai pārbaudītu akciju.Rīkojumiem jābūt novietota 5pm EST vai viņi iet uz nākamo dienu\'s business.

3. Darīt, apstiprināt Adresi un Telefona Numuru, kuru jūs atstājat mums .Telefona Numurs ir ļoti svarīgi, lai pastu varētu sazināties ar jums laiku, tāpēc, lūdzu, lūdzu, apskatiet to uzmanīgi, lai izvairītos no nevajadzīga traucē un zaudējumu var dot jums.

4. Klientiem, ir atbildīgs par jebkuriem muitas nodevām, importa nodevu un nodokli, nodokļus, ko iekasē savu novadu , mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu novērst vai samazināt muitas nodevām, ko deklarēt preces, kā "dāvana" vai paziņot par zemu vērtību rēķina.Ja jūs neesat nodrošinātu uzvarēja pasūtījuma noteikumi, lūdzu, sazinieties ar savu pielāgoto pirmkārt.

Ienākumi:

Pieņemt deklarāciju par jebkuru kvalitātes jautājums,Pilnu Atmaksu tiks pagodināts .

Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ja ir kādi jautājumi pēc tam, kad jūs saņemsiet priekšmetus.

1. Preces var tikt atgriezti 3 dienu kvalitātes problēmas vai nepareizi vienumus, bet, protams, mēs pārbaudīsim visu uzmanīgi no produktu iepakojuma un apstiprināt tā ir labā stāvoklī.Ja kāda iespēja, mēs jums kompensāciju, drīz pēc tam, kad mēs saņemam objektu.

2. Nav kvalitātes problēma, return, klientiem, atbildību par sūtīt un atpakaļ kravu.Mums nav jāattiecas uz jebkuru preces bojājumu, pēc lietošanas rezultātā vai no ūdens bojājumiem, ko grūti par mums pārdot vēlreiz.

Pozitīvas Atsauksmes Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, ievietot pozitīvu atsauksmi par mums.Ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms atstāj negatīvas vai neitrālas atsauksmes .Mēs galā ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas ASAP.Paldies!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti