1GB M328 3.7 V, 20mA Tranzistors Teste Kapacitāte EAR Mērītājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lauka tranzistors, apstākļu sakritība tl71, SUNLEPHANT, an870 digitālais multimetrs, multimetrs ut61c, is testu, ear testeris, 4014, ear pro, jaudas tranzistors.

    €11.88 €12.00
  • Zīmola Nosaukums: TMOEC
  • Veids: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • stāvoklis: Jauns
  • Iepakojuma Tips: Virsmas Mount
  • Modeļa Numurs: M328 Tranzistors

{infomodule}

Ievads: 1. Testeri izmanto 3,7 V uzlādējams litija bateriju (baterijas modelis: 14500) 2. Ar MINI USB portu,tas var jauda testeri, vai maksu par 14500 akumulators 3. Viens no galvenajiem mērīšanas operāciju, automātiska izslēgšanās aizturi.Izslēgšanas pašreizējā ir tikai 20mA, atbalstu akumulatora darbība 4. Automātiskās noteikšanas PNP un NPN bipolāriem tranzistors, N, P-kanālu MOSFET, JFET FET, diodes, divas diodes, tiristorus, rezistori, kondensatori, induktori.Automātiskās noteikšanas definīcijas 5 pin. Mērīšanas pašreizējo amplifikācijas faktors (B) no bipolāriem tranzistors, un savukārt-on spriegums emitera krustojuma (Uf).Darlington tranzistors amplifikācijas faktors var atpazīt pēc augsta sliekšņa spriegums un augstu tekošā 6. Var atklāt, un heterobipolārie tranzistori un MOSFET iekšējās aizsardzības diodes un parādīts uz ekrāna 7. Mērīšanas sliekšņa spriegums un vārtiem kapacitāte no MOSFET 8. Atbalsta divas pretestības mērījumi, potenciālu var novērtēt.Ja potenciometrs ir pielāgotas, lai tās beigām, testeri nevar atšķirt vidū un beidzas pin 9. Pretestības mērījumu izšķirtspēja ir 0,1 omi, maksimālā vērtība 50M omi mērījumi 10. Kapacitātes mērīšanas diapazons no 25pf, lai 100mF (100000 UF).Izšķirtspēja līdz 1 pF, indukcijas mērījumu diapazons 0.01 MH-20H, pretējā gadījumā tas tiks parādīts kā pretestība, inductor DC pretestība ir lielāka, nekā tad, ja Eiropā 2100 tiks parādīts arī kā pretestība 11. Tā var atklāt 2UF iepriekš kondensators ekvivalents sērija pretestība (EAR), izšķirtspēja 0.01 omi.Šī funkcija ir ļoti svarīga, lai atklātu kondensatora darbības 12. Tas var attēlot s ymbols divu diožu pareizajā virzienā, arī norāda uz priekšu sprieguma kritums 13. LED noteikšanas diode uz priekšu sprieguma kritums lielāks nekā parasti.Dual Led atklāti kā dubulto diožu.Vienlaicīga noteikšana gaismas diodes sāks mirgot 14. Laiks katra testa, kas ir par divām sekundēm, tikai liela kapacitāte un induktivitāte mērījumi prasīs ilgu laiku, Paziņojums: 1. Kā kalibrēt: Īsa trīs testa punktu, ekrāns rāda uz kalibrācijas solis.Kad tiek parādīta uzvedne, lai atvienotu īss beigās,lūdzu, atvienots trīs testus, punktiem, kalibrēšana tiks turpināta, pievienojiet kapacitāte, kad tiek piedāvāts pieslēgties kapacitāte vairāk nekā 100nF starp 1 un 3 pēdas(Lūdzu, izmantojiet nonpolarized kondensatori vairāk nekā 100nF),tad programma automātiski ievadītu nākamo soli, līdz brīdim, kad kalibrēšana ir pabeigta, pārstartēt, lai pabeigtu labošanu. 2. Ja jūs izmantojat akumulatoru pirmo reizi,lūdzu, aktivizējiet akumulatora: (1) Īss 2. punkta pagalma pusē, kā bildē redzams pēc tam, kad jūs ievietojiet akumulatoru (2) Uzlādētu akumulatoru, pēc tam, kad jūs ievietojiet akumulatoru Pakete iekļauts: 1 X M328 tranzistors testeris

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgs par visām papildus maksām, brokeru honorārus, un es ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti