Atpakaļgaitas Gaismas spiedpogu Slēdzi 12Volt 3Amp Blue LED ON OFF Slēdzis ar Vadu Savienotājs Toyota Landcruiser Prado Hilux FJ C

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ierīču fj cruiser, slēdzis, toyota, šķautne degvielas sūknis, din toyota hilux vigo, oem slēdzis toyota prado, 12 voltu slēdzis, slēdzis toyota, audi a4 termostats, led slēdzis toyota, c led.

    €5.39 €6.58
  • Vienuma Tips: Slēdzis,
  • Zīmola Nosaukums: AUKA
  • Objekta Garumu: 5.9cm
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ce
  • Postenis Svars: 30g
  • Modeļa Nosaukums: DF1109
  • Postenis Augstums: 3.9cm
  • Objektu Platums: 2.1cm
  • Materiāla Tips: ABS

Atpakaļgaitas Gaismas spiedpogu Slēdzi 12Volt 3Amp Blue LED ON OFF Slēdzis ar Vadu Savienotājs Toyota Landcruiser Prado Hilux FJ Cruiser

Apraksts: Melnas cietas virsmas šūpuļzirgs.Nominālā pie 3Amp 12V.Augstas kvalitātes vienpola vienotā mest ON-OFF bīdiet slēdzi.Sejas virsmas izmērs: 39 mm x 21 mm(1.54" x 0.83") Izmanto oriģinālās stiprināšanas atveri no transportlīdzekļa.Šie slēdži ir aftermarket slēdzi, kas nofiksējas savu esošo paneli super viegli uzstādīt mazāk nekā 10 min s.Visi simboli ir Lāzera iegravēti tieši uz slēdzi sejas, izmantojot mūsdienu augsto Tehnoloģiju lāzera gravēšanas iekārtas, lai nodrošinātu ilgu attēla dzīvi.Šis Slēdzis ir Piemērots šādiem modeļiem: Toyota Prado 120 Sērija 2003. Līdz 2009. Toyota FJ Cruiser 2010. - 2013. gadam Toyota Hilux KUN26R, GGN15R, GGN25R 2005 - Pašlaik Toyota Highlander 2001. - 2007. Gadam Toyota Tacoma No 2005. Līdz 2011. Gadam Toyota 4Runner 2003. līdz 2009. Toyota Landcruiser 100 Sērijas 1998 - 2007 Toyota Fortuner 2005-2014 Uzstādīšanas Instrukciju: Tas ir vienkārši, lai izveidotu savienojumu ar slēdzi: Green stieple 1, iet uz akumulatoru, sarkans 2 w/dzeltenu svītru vistuvāk zaļo vadu iet, lai relejs; melnās 4 vads savienojas ar zemi, kamēr sarkanās 3 w/dzeltenu svītru vistuvāk melns iet uz dash Saturs: 1 x Push Maiņa 1x Savienotājs Vadu PIEZĪME: 1. Pls pārbaudīt izmēra objekts un jāizmēra caurums, kuru jūs vēlaties, lai pirms pasūtījumu, lai pārliecinātos, ka tas atbilst jūsu transportlīdzekļa. 2. Slēdzis ir elektroniskais slēdzis, kas novērtēti ar 3 Amp.Tādēļ VISOS gadījumos papildierīce jāsavieno ar vadu, izmantojot kausēto stafetē.

KUĢNIECĪBAS 1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6. Piegādes Laiks: GARANTIJAS 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs KOMPENSĀCIJU JAUTĀJUMU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv!ATSAUKSMES Mums uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti