2016 Jaunā Sieviešu Black Blackless Bodycon Jumpsuit Milzīgais Acs Raibs Elegants Kombinezons Sexy Club Jumpsuits Kombinezonus

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: jumpsuit ilgi, bodysuit sequin, jumpsuit acs, glitter jumpsuit, bodysuit sarkana, zelta jumpsuit, jumpsuit ilgi sieviete, 2018 jumpsuit, jumpsuit samts, acs sexy redzēt cauri kombinezonus sieviešu jumpsuit.

    €13.84 €16.88
  • Modeļa Numurs: ML18940 Kluba Jumpsuit
  • Dzimums: Sieviešu Kluba Jumpsuit
  • Izmērs: S/M/L size Club Jumpsuit
  • Fit Tips: Izdilis
  • krāsa: Kā liecina Kluba Jumpsuit
  • Modelis Tips: Cietie
  • Zīmola Nosaukums: OKAYOASIS
  • Garums: Full Length
  • Stils: Fashion Club Jumpsuit
  • Iepakojums: 1PC/Plastmasas maisiņā
  • Maksājuma veidi: Bankas, Transfērs, Westernunion
  • Piegāde Veidos: DHL,TNT,EMS,UPS,Fedex
  • Auduma Veids: Broadcloth
  • Veids: Jumpsuits
  • Vienuma Tips: Jumpsuits & Kombinezonus
  • Preces Numurs: ML18940 Kluba Jumpsuit
  • Apdare: Sequined
  • Tiešsaistē pārdošanai: Klubs Jumpsuit 2016
  • Materiāls: Poliestera + Spandex

2016 Jaunā Sieviešu Black Blackless Bodycon Jumpsuit Milzīgais Acs Raibs Elegants Kombinezons Sexy Club Jumpsuits Kombinezonus

Bildes ir tikai atsauce, tur varbūt nedaudz atšķirības dažādās ekrāniem.Lūdzu, ņemiet nekustamā objektiem, kā standarta !!!!

To, kā Pasākums

KRŪTIS

Pasākums saskaņā ar jūsu rokās, ap pilnā daļu no jūsu krūtis.

VIDUKLIS

Pasākums ap jūsu dabas jostasvietu, kas ir mazākā daļa.

ZEMS VIDUKLIS

Pasākumu Apmēram 2" zem dabiskās jostasvietu vai 2 pirkstus zem nabas.Šis novērtējums attiecas uz visām mūsu bikses un šorti.Tas ir arī izmanto, lai jebkura daļa, kas atrodas zem nabas.

GURNI

Pasākums ap pilnā daļu no jūsu gūžas.

Augstums: fit vislabāk ar tiem, augstums (no galvas līdz grīdai) 158 cm līdz 170 cm

Informācija:

1 .Vairumtirdzniecība: Mēs piegādājam visu veidu modes kleitas,un Ziemassvētku tērpi,Halloween kostīms,dzīvnieku kostīmi,policijas cotume,francijas tērpu, babydoll, bikini komplekti, vīriešu zeķbikses, sieviešu zeķbikses, tedija, prievīte set& korsete, plus lieluma un queen izmēra sexy Ziemassvētku apakšveļa, utt .

2. Jūs varat tieši veikt pasūtījumu tiešsaistē.Ja jums ir interese jebkādus priekšmetus vai pasūtījumu no mums, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

3.Pircēji ir atbildīgi par jebkuru apdrošināšanas, viņuprāt, ir nepieciešama.

1.Par Vietējie nodokļi un ievedmuita

Vietējie nodokļi un ievedmuitas nodokļiem, var rasties dažās valstīs, un nav iekļautas uzrādītās summas.Pircējam vai saņēmējam krava ir atbildīgs par visām šādas nodokļi un nodevas.Mūsu produkti tiek pārdoti visā pasaulē, un mēs nevaram garantēt, ka tie atbilst ievešanas prasībām, kas katrā valstī.Ja rodas šaubas, lūdzu sazinieties ar jūsu valsts muitas iestāde, pirms pasūtīšanas.

2. Kā saņemt nodokļu vai mazāk brīvi pēc importa?

Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.Lai nodrošinātu, jūs saņemat jūsu pasūtījuma nodoklis ir mazāks par vai bez maksas, pēc importa, mēs deklarēt to kā DĀVANU vai PARAUGA ar mazāku vērtību.Šī zemākā cena neatspoguļo kopējo cenu, ko maksā, vai tirgus vērtības produktu un, iespējams, neattiecas uz valstīm ar atšķirīgu tarifu noteikumiem.Ja ir nepieciešams, lai, izmantojot patieso vērtību, vai visus citus pieteikumus, lūdzu, pierakstiet informāciju par Piezīmes, kad jūs Pabeigt pasūtījuma.

4.Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. Ja man izdeva rīkojumu, vai jūs varētu sūtīt man uz objektu attēlus bez ūdenszīme?

-----Protams, Mēs varētu nosūtīt jums preci attēlus bez ūdenszīme, ja jūs vēlaties, bet jums ir, lai pastāstītu mums, ja izvietojot savu pasūtījumu.

2. Jūs darīt drop shipping?

-----Jā, Mēs varētu darīt piliens piegāde visā pasaulē par jums, vienkārši ielieciet savu klientu adrese veicot pasūtījumu.

3. Vai es varu jaukt krāsas tajā pašā stilā preci?

-----Jā, parasti daudzi priekšmeti ir dažas dažādas krāsas.Tātad, ja jūs vēlaties, lai sajauktu dažādās krāsās, lūdzu, piezīmi, kuru krāsu vēlaties, kad izvietojot savu pasūtījumu.Ja ne, parasti mēs tikai sūtīt jums preci krāsās, kā redzams, kā jūs pasūtīt.

4. Vai man jāmaksā ievedmuitas tarifiem?

-----Tas ir atkarīgs no jūsu valsts importa un eksporta politiku, ja tarifu, rezultātā, tas ir nepieciešams, lai būtu payed ar pircēju.Mēs būtu atzīt, zema vērtība, lai jūs varētu maksāt nedaudz tarifiem.

5.

Materiāls

Poliestera + Spandex

Stāvoklis:

100% brand new, nekad valkāja pirms, pildīta noslēgtā plastmasas maisiņā.

Izmērs

M/L izmērs

Krāsa

Kā parādīts attēlā

Iepakojums

1PC/ Plastmasas maisiņā

Mazgāšana

Ne mazgāšana ar mašīnu, kas nav hlora balināšanu, ne gludināt, ne sausa-labs, vēdināšana

Pasūtīt

OEM ir pieņemts

Piegāde

CPAM,DHL,TNT,EMS,UPS,Fedex

Maksājuma

Kredītkarti,Bankas Pārskaitījumu un western union

Piegādes datums

2 darba dienu laikā pēc tam, kad recieving maksājumu

Minimālais pasūtījuma daudzums

1 Gabals

Izcelsmes vieta:

Ķīna Ķīna

Lūdzu neizmantojiet modeļu foto, lai determinne vienumu lielumu.Lūdzu, izmantojiet mērījumu virs vietā!

Atgriešanās Politika:

Par atgriežas & terminus:

Mēs piešķiram nozīmi kvalitāti, produktu un pakalpojumu, tāpēc pirms sūtīt paku no mums ir, lai pārbaudītu produkta divas reizes, atkal un iepakošanas ar sevi.

Kā rīkoties, ja prece ir defentive?

Mums ir žēl, ka prece ir ar trūkumiem, un mēs aktīvi nodarbojas ar šādiem gadījumiem.Mums ir nepieciešama arī jūsu palīdzība.

1.Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā par piegādi.

2.lūdzu uzņemt attēlu objekts tiek bojāts, un pēc tam nosūtītu attēlu, lai ar mums pa e-pastu, lai mēs varētu iesniegt tos mūsu tehniskais Direktors, pēc tam, kad viņa izvēles un piekrītat, mēs pievienot jaunumi savu nākamo pasūtījumu par brīvu.

3.ja mēs varētu ne identifikācija.Visas preces ir returend to sākotnējā stāvoklī, lai kvalitāti par kompensāciju vai maiņas preces.Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas.Bet, lai kompensāciju par zaudējumu, kas no klientiem, ar mūsu novērtējumu, mēs sniegt dažus jūsu atlaides vairāk par nākamo pasūtījumu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti