Ziedu roku ziepes standarta Mini ziepes diy zīmogs zīmogs chaprter3*3cm

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ziepes, zīmogi 4 you, pelējuma ziepes zīmogs, lady gumijas zīmogu, tableti zīmogs, sveķu ziepes zīmogs, pirkstu nospiedumu zīmogu, zīmogs ziepes, pasūtījuma zīmogs, pasūtījuma ziepes zīmogs, Flash Zīmogs.

    €3.90
  • Modeļa Numurs: Astoņi simti divdesmit divi
  • Izmantošana: Apdare
  • Materiāls: Akrila
  • Veids: Standarta Zīmogs

Produkta nosaukums:ziepes, zīmogs izmērs:3*3cm Materiāls:Akrils

Piegādes termiņš : Tas aizņem tikai aptuveni 7-14 darba dienām no kuģa uz Amerikas savienotajām Valstīm , un 15-30 dienu laikā uz citām valstīm un vietām visā pasaulē.Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās vai nodokli, jo tranzīta laiks ir ļoti atkarīgs un ja par Vietējā Pasta Pakalpojumu.

Apmaksas veids : Lūdzu, sūtiet jūsu maksājumu, 7 dienu laikā no dienas, Paldies tik daudz.Vai mēs varētu atcelt pasūtījumu.

Savienot mūs : Lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu, ar mums ar visiem jautājumiem.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atbildētu visiem e-pastiem ietvaros, biznesa dienas.

Atsauksmes : Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, Lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi mums.Ja tur ir kaut kas nepareizi, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai piegādātu 100% apmierināti klienti pakalpojumu.

PALDIES TIK DAUDZ PAR JŪSU APMEKLĒJUMA :)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti