Neoprēna Sauna Vidukļa Treneris Korsešu Sviedru Josta Sievietēm Svara Zudums Kompresijas Trimmer Fitnesa Treniņu Slimming Body Shaper

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Fit, sejas steamer, sieviešu trenažieri sievietēm, pirts sauna, d trenažieri, wetsuit, slim patch novājēšanu plāksteri roku, treneris viduklis, vidukļa treneris sa, korsete sieviete.

    €7.41 €14.83
  • Slēgšana: Drošības jostas + rāvējslēdzēju kombināciju, dizaina un lipīgu līmi
  • Function3: Palīdz sadedzināt vairāk tauku uz vēdera un ļaujiet ķermeni, iegūt labu sauna.
  • Shapewear: Neoprēna Sauna Vidukļa Treneris Korsešu
  • Godu: Puse/Darba/Kāzu/Ceļojumi/ikdiena
  • krāsa: melns
  • Dizains: 4 rindās lielu āķi un acu + regulējama josta ar velcro
  • Function4: Palīdzēt atjaunot pareizu stāju un noņem muguras sāpes.
  • Atkaulota: Iebūvēts 3 TĒRAUDA KAULIEM
  • Apdare: NAV
  • Biezums: STANDARTA
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Auduma Veids: Satīns
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Shapewear1: Sviedru Josta Sievietēm Svara Zudums
  • Objektu Atrašanās Vieta: KN/ASV
  • Materiāls: Polyester15%, Neoprene70%, Nylon15%
  • Function2: Patērē mazāk strāvas, viegli paātrināt svara zudums
  • Iezīme: Waist Trimmer + Viduklis treneris
  • Zīmola Nosaukums: garām moly
  • Vadības Līmenis: Sabiedrība
  • Izmērs: S-3XL
  • Modeļa Numurs: 0075
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Shapewear2: Kompresijas Trimmer Fitnesa Treniņu
  • Vienuma Tips: Shapers
  • Function1: Veicināt ķermeņa siltumu darbību, uzlabot ķermeņa veidošanā
  • sieviešu shapewear: Slaidinoša Josta Faja

Apvalks:Polyester100%;Odere:Neoprene100% Importē Velcro & Āķi un Acu slēgšanu ✅Izgatavots No Jaunināt NEOPRĒNA Materiāls: vidukļa pasniedzējiem ir izgatavots no 0.55 mm 2-slāņu audums.Ārējā Neoprene100%, trauslo jūtu, mīksts, labāk elastību, labāk veidošanas efektu; Kokvilnas-spandex odere uzsūc mitrumu un jūtas maiga pret jūsu ādu. ✅12 Collu Paplašināt Treniņu Vidukļa Treneris Ideāls Līkne Dizains: Paplašināt dizains ir labs pārklājums, liek ar krūtīm uz augšu, vairāk kalorijas nodedzinātas, un tur slēpj papildus vēdera tauku un gluda vēderā.Dubultā jostas un 3 rindu liels āķis-un-eye ir viegli valkāt, un ir regulējams ar izmaiņām jostasvietu un vingrinājumu intensitātei, samazinās jūsu jostasvietu, ar vairāk kā 2-4 collas, uzreiz formas jūsu ķermeņa uz smilšu pulksteņa attēlu. ✅Lieljaudas Izturīga Vidukļa Treneris Un Muguras Atbalstu - Mūsu Lateksa vidukļa treneris korsetes, kas iebūvēts 3 TĒRAUDA KAULIEM, ne tikai mājīgs fit un spiediena vidukļa, bet arī aizsargāt ribām no sāp, sniegt pietiekamu atbalstu, muguras sāpes samazināšanas un pareiza savu stāju.Tas ir labākais, fitnesa iekārtām, kas paredzētas visu veidu vingrinājumi svaru zālē. ✅Liels Fit & Palīdz veidot Formu: Augstu saspiešanas Izturīga, elastīga lateksa palīdz jums sviedri, lai novērstu toksīnus, paātrināt kaloriju dedzināšanas procesu, vēders kontroli, svara zudums, un veicināt pēcdzemdību jostas atgūšanas.Saglabāt muskuļu siltumu un atbalstu, lai novērstu nogurumu un traumas pēc pasākuma.Labs treniņš, trenažieru zāle, sporta nodarbības, svara zudums, ikdienas ķermeņa sculpting vai pat dzemdībām atbalsta jostu. ✅SILTS PADOMS: pateicoties Lateksa Materiālu, var būt neliela smaka pēc iepakojuma atvēršanas, tās ir garšas pēc mazgāšanas.Lūdzu, mazgāšanas vieglu mazgāšanas līdzekli pirms pirmās lietošanas.Un tas nedrīkst pārsniegt pusstundu pirmo reizi izmantot.Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums pēc iespējas ātrāk, un mēs sniegsim jums atbildi 24 stundu laikā un palīdzēt to atrisināt.

Ņemiet vērā,:

1. Pirms pasūtīšanas, Lūdzu, izlasiet mūsu lieluma diagrammu uzmanīgi, tur var būt dažādi no jūsu normāla izmēra; Manuāla mērīšana var būt 1-3cm starpība;

2. Lūdzu izmērītu savu lielumu, pirms pasūtīšanas.Ja jūsu izmērs ir starp diviem izmēriem, lūdzu, izvēlēties mazāku one.

3 Tērauda Kauliem

Iebūvēts 3 TĒRAUDA KAULIEM, nodrošina pietiekamu atbalstu, muguras sāpes samazināšanas un pareiza savu stāju.Tas ir labākais, fitnesa iekārtām, kas paredzētas visu veidu vingrinājumi svaru zālē.

Dubultā Vidukļa Siksnas Treneris Jostas

Efektīvi nodrošina stingru spiedienu uz vidukļa un vēdera, palīdz ar svara zudumu un vidukļa tēlniecības un veidošanā.

3 Rindas Āķis Dizaina Jaunināt

Padara to viegli uzvilkt un novilkt ar 30 cm gari, 3-rindu āķis, nodrošina pilnu kompresiju, lai saplacināt kuņģī.Tā var regulēt atbilstoši dažādiem nepieciešams.

Saspringts un Lielisks Šūšana

Izmantojot augsta līmeņa šūšanas tehnoloģija, tērauda kaulu ir pilnīgi samazināt un stingri piešūtas iekšpusē.Šūšanas diegi ir saspringts, šuves ir veikls un delikāts, kopējais efekts ir skaisti, un rokas, sajūta ir lieliska.

Padomi

1) Nav paredzēta lietošanai grūtniecības laikā. 2) Lūdzu, NAV kleita, josta, kad guļ. 3) Nomazgājiet to ar tīru ūdeni pirms pirmās lietošanas reizes. 4) Izvairīties no saskares ar ādu, tieši,iesakām valkāt apakškrekls ar drošības jostu. 5) Ja jums justies neērti laikā, izmantojot procesu, ieteikt, lai regulētu pastiprināt vai samazināt, izmantojot laika. 6) lai palīdzētu jums iegūt jūsu ķermeņa atpakaļ uz savu bijušo pēc dzemdībām ātrāk, mēs iesakām apvienot ar vingrošanu un kaloriju kontroli, izmantojot šo produktu, jūs redzēsiet LIELU atšķirību ļoti drīz.

Atsauksmes

Mēs cenšamies 5-zvaigžņu servisu, norādot avansa mūsu politika, mūsu kuģošanas ātrums & mūsu piegādes biežumu.Ja jūs bijāt apmierināts ar šo darījumu, lūdzu atbildēt ar visām 5 zvaigznēm!Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus,lūdzu, sazinieties ar mums.

Laipni lūgti mūsu veikalā

Lai padarītu jums ir laimīgas iepirkšanās braucienu mūsu veikalā un izvairītos no nepatīkamiem aftersale jautājumi, lūdzu, lūdzu, veikt dažas minūtes, lai izlasītu dažus padomus.Jūs esat laipni aicināti sazināties ar mums, izmantojot īsziņu vai e-pastu!Piegāde 1. Mēs piedāvājam Bezmaksas piegāde: Atopija.lv Standard Shipping, ePacket, Ķīna Post Gaisa Pastu.Express Piegāde: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kā parasti, mēs piedāvājam Bezmaksas piegāde kuģis ar Atopija.lv Standard Shipping, ja vēlaties sūtīt pa pastu Ķīnas Gaisa Pasts, ePacket, pls paziņojumu mums. 3. Ar ePacket: Parasti, mēs noklusējuma kuģis ar ePacket uz ASV un KRIEVIJU, būs nepieciešamas aptuveni 10-30 Darba dienu laikā par piegādi. 4. Piegāde Kanāda,AUSTRĀLIJA, LIELBRITĀNIJA, un citās Eiropas valstīs ilgst aptuveni 25-45 darba dienu laikā. 5. Ja jums ir nepieciešams, objektu steidzami un vēlaties kuģis ar Express Shipping, kad jūs, lai, Pirms tu maksā, pls Sazinieties ar mums, lai Express Shipping, mēs Aprēķināt Express shipping izmaksas par jums, un pievienot pasūtīt, tad jūs varat darīt maksājumu. 6. Atopija.lv Standard Shipping, kā parasti ņem aptuveni 25~50 darba dienas. 7. Ķīnas ziņu Gaisa Pasts, kā parasti ņem aptuveni 20~35 darba dienu laikā. 8. ePacket, kā parasti ņem aptuveni 7-25 darba dienu laikā. 9. DHL, Fedex, kā parasti, ņem aptuveni 3~7 darba dienu laikā. 10. TNT, Aramex, UPS, kā parasti, apmēram 2~7 darba dienu laikā. 11. EMS, kā parasti, ņem aptuveni 3~7 darba dienu laikā.Mūsu darba dienas ir no pirmdienas līdz sestdienai un no 9 līdz 6 pm.Kuģi, no ASV: 1.Preces tiks izsūtītas pēc 24 stundām. 2.Nē sūtījumu uz nedēļas Nogali un Svētku dienās.Kuģi, no KN: 1.Preces tiks izsūtītas 48 stundu laikā. 2.Nē sūtījumu uz nedēļas Nogali un Svētku dienās.Mums ir jāpievērš uzmanība, lai jūsu, lai jūs laikā, bet, lūdzu, neuztraucieties, ja tas uzrodas vēlāk, mēs sazināsimies ar kuģniecība, lai sazinātos ar jums.

Krotov77772020-09-03
"TOP Seller - Item as described. The seller had great communication and very fast shipping services. Receive the article in the Azores under 20 working days. Thanks!"
Gestin Tigru2020-09-15
"Excellent. Fast shipping quality product."
Ashokkumarpuhan2020-12-13
"One in one as in the photo, but a terrible smell of rubber. I'll try to wash, but not a fact that will help"
Rosalia1gil2020-09-21
"The waist trainer is true to size . I would highly recommend but It took a while for it to come . "
Piligrin Tyk222020-11-24
"Thank you"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti