Jaunu 120ml Smērvielas Matu Trimmeris Asmens Elektriskā Clipper Skuveklis Remonts Apkope Eļļas Salons, Matu Veidošanas līdzekļi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zelta eļļas asmeņiem, vannas auss, clipper eļļa, matu trimmeris eļļa, a5 clipper, papīra griezējs, naftas trimmeris, silikona smērvielas, elektroniskā deguns, matu clipper smērvielas.

    €4.41 €4.85
  • Iezīme: Multi-funkcionāls un Jaudīgs
  • Nosaukums: Šķēres Smērvielas
  • Modeļa Numurs: Stils Piederumu
  • Veids: smērvielas
  • Funkcijas: Salons " Matu Veidošanas Līdzekļi
  • Dropshipping: Atbalsts
  • Materiāls: Matu Trimmeris Asmens Remonts
  • Izmērs: 120ml

120ml Hair Clipper Eļļa, Šujmašīnu Remonts Apkope Eļļas Smērvielas Matu Trimmeris Skuveklis Aprūpe Salons, Matu Veidošanas līdzekļi

Aizzīmju Punktiem:

1、Praktiskai Lietošanai: To var novērst rūsas un paplašināt dzīves šķēres.

2、Multi-funkcionāls un Jaudīgs: Multi-funkcionālas un spēcīgs, eļļošana, lai aizsargātu visas kārtas aizsargājošu metāla sastāvdaļas.

3、Spēcīga Pretestība: Tā funkcijas gludu, vienmērīgu, spēcīgu nodilumizturība un ātru penetrāciju.

4、Izturīgs Izmantošanai: iespēja samazināt kuteris kļūst izdzēsta.

5、Būtiski Izmantot: Micro-molekula dziļi eļļošana, attīrīts ar minerālu bāzes eļļas destilācijas tehnoloģijas, būtība un smēreļļas.

Specifikācija:

Nosaukums: Šķēres, Smērvielas

Produkta Tilpums: aptuveni 120ML

Iezīmes: Tā samazina iespēju, lāpstiņu noslaucīt, vienmērīga plūsma, spēcīga izturība pret noberšanos, ātra iespiešanās sniegumu.

Iepakojuma Saraksts:

1*Smērvielas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

E Visser2020-11-03
"Thank you"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti