Iekštelpu Vertikālās Turētājs Velo Sienas Turētājs Stiprinājums Āķis Kalnu Velosipēds Autostāvvieta Sprādzes Sacīkšu Velosipēdu Displejs Stāvēt

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: velosipēds displejs stāvēt, antīko velosipēdu novietne, dubultā vertikālā velosipēdu bagāžniekam, baseus velosipēdu novietne, velosipēds mount sienas, litepro stāvēt, vertikālā automašīnu, velosipēdu statīvi, velo sienas turētājs, sienas stiprinajums motociklu, velosipēdu kronšteinu pie sienas.

    €4.67 €6.23
  • Materiāls: TĒRAUDA
  • Bremzēšanas Sistēma: Disku Bremzes
  • Jaudu (Slodzi): 50KG
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Autostāvvieta Pakaramie
  • Izmērs: 4.5*8.5*11.5cm

piezīme: Kalnu velosipēdi ir liela izmēra, Ceļu bikes ir maza izmēra.

* Pasaulē mazāko velosipēdu statīvs.Viegli uzliekamas uz jebkura veida sienas vai vertikālu virsmu, turējās savu velosipēdu vertikāli vai horizontāli pret jebkuru virsmu.Vertikāla montāža prasa aizmugurējā riepa, atpūsties uz zemes.Ātri atdalīšanas lietošanas laikā. * Divi modeļi ir pieejami, vienu, kas ir piemērots ceļu, velosipēdu un citām piemēroti kalnu velosipēdiem. * Tas ir nodrošināts ar paplašināšanos, skrūves, kas ir droša un stingra.Stūra sprādzes ar pusi var pakarināt ķiveres, atslēgas un citus priekšmetus. * Izmantojot augstas izturības PC plastmasas, Mazs un kompakts, stilīgs un skaisti, organizē iekštelpu un āra telpu, palielina izmantojamās platības. * Velosipēdu statīvi ir īpaši piemērotas dzīvokļiem ar ierobežotu telpu.Plaši izmanto Garāžas, noliktavas telpas, nojumes, jebkuru istabu mājā vai velosipēdu mazumtirdzniecības veikalu pieteikumi.

Paketē iekļauts: 1* Autostāvvieta bloķēšana 2* Paplašināšanas klp 2* Skrūvju

PIEZĪME 1.Lūdzu atļaut nelielas novirzes mērīšanai. 2.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes,paldies par sapratni.

Vshulgaa Milenjm1988f2020-10-05
"Came both the and I ordered the green bigger than the orange"
Myroslawo4ka2020-10-05
"Came both the and I ordered the green bigger than the orange"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti