Noņemams Plastmasas Portatīvo Daļas Kārbas Skrūvi Uzglabāšanas Kaste Metāla Daļas Aparatūras Rīku Skrūvgriezi Auto Remonta Instrumentu Kaste

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kārbas skrūves, metāla krūtīm instrumentu kastes, 10 režģa kastē, xiro daļas, atzarošana bīdes koks, toohr, toolbox, dewalt atvērt instrumentu soma, instrumentu kastes, multy rīku gadījumā.

    €7.80 €15.01
  • Modeļa Numurs: 9/12/15/24 Šūnas
  • Iezīmes 1: Noņemams ievietot
  • Funkcijas 2: Sabiezēt un spiedes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Veids: soma
  • Funkcijas 3: Videi draudzīgas plastmasas
  • Zīmola Nosaukums: YINLONGDAO

Plastmasas Portatīvo Daļas Kārbas Skrūvi Uzglabāšanas Kaste Metāla Daļas Aparatūras Rīku Skrūvgriezi Auto Remonta Instrumentu Kaste

Modelis: YLD - Iebiezināta Daļas Kaste

Apraksts: Upgrade biezāka, multi-function daļas kaste

Noņemamo ieliktņi│Sabiezējumu kompresijas│Videi draudzīgas plastmasas

Par Maksājumu

1.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2. Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu, vai pasūtījumu, būs spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu.

3. Pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona,adrese,pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.

Sazinieties Ar Mums

1.Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies !

2.Mēs cenšamies atbildēt pēc iespējas ātrāk.bet, lūdzu, ļauj aiztures reakcijas, kas nav darba laiks.mēs būsim priecīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu, jums, iespējams, ir tāpēc, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.

Par Atsauksmes

1.Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti