Rokas Smart DC/AC Digitālo Clamp Meter Multimetrs 6000 skaits Anti-ierakstīt Augstas Precizitātes Ammeter Mērījumu Testeris

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: m118a, DM91A, pilnu smart digitālais multimetrs, ac dc clamp meter, GMD, apstākļu sakritība t5 1000, skava pašreizējo, aneng, multimet, liels digitālais multimetrs.

    €18.32 €31.06
  • Mērīšanas Sprieguma Diapazons: 6V/60V/600V
  • Zīmola Nosaukums: PEAKMETER
  • Displeja Tips: Digitālās Tikai
  • Modeļa Numurs: PM2018ABS
  • Darbības Temperatūra: -40-60
  • Mērīšanas Induktivitāte Diapazons: /
  • Svars: 250g
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Mērīšanas Strāvas Diapazons: 6A/60A/600A
  • Mērīšanas Capacitance Range: 0.1 uF-6000uF
  • Mērīšanas Pretestības Diapazons: 6k-10M
  • Izmēri: 187*65*88

Apmaksa: 1.Maksājums ir jāveic saskaņā 3days par pasūtījumu. 2.Mēs pieņemam Alipay, West Union,Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas throgh drošu maksājumu processcor DARĪJUMA. 3.Ja jūs nevarat kases uzreiz, jūs varat būt domāt.Ja jums joprojām ir nepieciešams, tas pls darīt nākamajā darba un maksāt par to; Ja ne, jūs varat ļaut to vien.Ceru, ka jums būs nepieciešams, to nākamreiz. 4.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir lasītu visu aprakstu un piekrita, ka darījums pirms pirkšanas.maksājumu metode, Piegāde: 1.Prece tiks uzdoti 3 dienu laikā pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu, pls pārliecinieties, ka jūsu adrese un pilnu nosaukumu. 2."China Post Air Mail un ePacket ir lētākais veids, iepakojumā, kura svars ir mazāks par 2 kg un kuri neietilpst akumulators un CD.Tas prasīs 15-60 darba dienas ierodas. 3.FedEx express shipping parasti aizņem 3~5 darba dienu laikā atkarīgas county piegādāts. 4.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nesaņemat mūsu produktu 60days, un, Lūdzu, sniedziet mums 3 darba dienu laikā, lai noskaidrotu iemeslu.Ja tā ir mūsu problēma, mēs atmaksāsim naudu pie jums vai nosūtīt jaunu skaitītāju, lai jūs. 5.Mēs neesam atbildīgi par jebkādu negadījumu, aizkavējumi un citi issuse, ka ir atbildība par pārvadāšanas pakalpojumu.BET mēs palīdzēs jums, lai atrisinātu problēmu.Pls sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu. 6.Ja jūs vēlaties saņemt produkta ātri,pls sazinieties ar mums, ja jums ir gatavi par to maksāt.Mēs varam sniegt citām Izteikt jums, bet maksa tiks maksāta ar jūsu pusē.Atgriezties & Kompensācijas & Service: 1.Ja produktu nav pati kā decription vai bojātas tranzītā.Pls sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu.Mēs piedāvājam risinājumu( mēs nosūtīt vai atmaksāt naudu atpakaļ. ) 2.Kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts ar posteņiem,mēs pieņemam atgriešanas un apmaiņas ietvaros 7days pēc tam, kad esat saņēmis savu priekšmetus un jums būs jāmaksā atpakaļ nosūtīšanas izmaksas. 3.Jūs varat sazināties ar mums, ja ir kādas problēmas skaitītāja.tā nav darba vai citas izmantojot problēma.mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu. 4.Jūs varat sazināties ar mums pa Trademanager vai atstāj mums ziņu par Atopija.lv vai rakstiet mums.Mēs atbildēsim uz jums 24 stundu laikā un 36 stundām nedēļas nogalē.Mūsu darba laiks American laiks PM21:00-AM5:30 Atsauksmēm: 1.Jūsu statisfaction un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi. 2.Ja jums ir kādas Problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvu feekback.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu un nodrošināt jūs ar labāko klientu sevices.Pls sazinieties ar mums, ja jums ir jautājums.Mēs no visas sirds novēlu, lai attīstītu ilgtermiņa biznesa attiecības ar jums nea r furture.

Josiane Berlingaud2020-10-08
"Exactly as was described. "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti