LEGO Minifigures 71028 Harijs Poters™ Sērija 2 71026 - Mystery Soma - Pārsteigums Pack - 1 GAB. Uz Pasūtījumu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: legoe harijs poters minifigures, harijs pottter nūjiņu, winx club, tipo lego harijs, harri lego, lego harijs poters "eiropa 2020" gaismas, lego harijs poters minifigures, ķieģeļu voltron, Bloks, dementor harijs poter lego.

    €20.95 €31.74
  • Izcelsme: TR(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: LEGO TR
  • Modeļa Numurs: 71026
  • Tēma: Fantasy & Sci-Fi
  • Sertifikācija: Eiropā sertificēts (CE)
  • Vecums: Pieaugušajiem

SĀKOTNĒJĀ LEGO Minifigures 71028 Harijs Poters™ Sērija 2

PIEZĪME: 1 Gab iepakojumā!

Magic var atrast visur!Bērni un faniem būs mīlestība šo awesome LEGO® Minifigures (71028) Harijs Poters™ Sērija 2 kolekcionējamus somas.Katrs noslēpums somā ir 1 no 16 dažādu rotaļlietu varoņi no Harija Potera sērijas.

Apbrīnojamo raksturu lineup radošām aktivitātēm

Fani, jauniem un veciem, var savākt, spēlēt ar vai parādīt kādu lielu raksturu rotaļlietas no Harija Potera sērijas, ieskaitot Harijs Poters, Hermione Grendžera™, Rons Vīzlijs™, Džinnija Vīzlijs™, Freds Vīzlijs, Džordžs Vīzlijs, Luna Lovegood™, Moaning Myrtle, Griphook, skolas Direktors Albus Dumbledore™, Profesors Asns, Nevils Longbottom™, Kingsley Shacklebolt, Bellatrix Lestrange, Poters, Lilija un Džeimss Poters.

Atdzist piederumi un kolekcionējamus rotaļlietas

Katru smalki izstrādāts, ļoti sīki minifigures nāk aizzīmogotā noslēpums soma ar 1 vai vairāki papildaprīkojuma elementi pievienot rīcību, tostarp daži nekad-before-redzējuši piederumi noteiktas rakstzīmes, plus kolekcionārs ir lapiņa ar rakstura informācija.

Iegremdēt fani burvju lomu spēlēt ar šo atdzist LEGO® Minifigures (71028) Harijs Poters™ Sērija 2 komplekti.Spēlēt sāk taisni ārā no maisa!Šie veikt lielas dāvanas, un kolekciju cienītājiem jebkurā vecumā.

Kas ir maisā?Bērni var atrast rakstzīmes no Harija Potera™ filmas, lai pievienotu savas LEGO® Minifigures (71028) savākšanas vai Harijs Poters komplekti.Katru minifigure nāk ar 1 vai vairāk piederumi un informācija.

Šo awesome minifigures ir liels iztēles spēlē, kur bērni var piedzīvojumu spēle ar savu iecienītāko rakstzīmes pašreizējie komplekti, kas viņiem pieder, tie kļūtu par daļu no jaunās stāsti ar citiem modeļiem vai tos savākt, lai parādītu.

Jebkuru Harija Potera™ ventilators būs mīlestība šo unikālo kolekcionējamu rotaļlietu.Sīki LEGO® Minifigures un to piederumi sajūsmina jebkurš bērns, un padarīt lieliska dāvana meitenēm un zēniem vecumā no 5 un uz augšu.

Mazo vēl varens!Šo noslēpumu maisus katrs satur 1 no 16 awesome Harijs Poters™ visuma minifigure rotaļlietas, komplektā ar vienu vai vairākiem piederumi.Pilnīgi portatīvo un gatavs spēlēt vai rādīt.

Jūs Hufflepuff, Slytherin, Ravenclaw vai Gryffindor?Aprīkoti ar bērna iztēli par stundu fun!Akumulators-bezmaksas rotaļlietu palīdzību veicināt bērnu radošās grupas un spēlēt prasmes un ļauj viņiem iedomāties, jaunus stāstus par to pašu.

Atveriet maisiņu, un tā sākas ar salikšana minifigure.Viegli-to-sekot instrukcijām veikt ēkas snap, sniedzot bērniem prieku būvniecība savu jautri kolekcionējamu rotaļlietu un slodzes radošo spēlēt.

Dot jauniešiem ikonu rakstzīmes, spēlēt vai displejs ar LEGO® Minifigures kolekciju.Šo jautri, mini playsets piedāvā beztermiņa spēlēt, kas palīdz veidot bērnu radošumu un iztēli prasmes.

LEGO® klucīšiem atbilst augstākajiem nozares standartiem un kvalitātes kritērijiem, tāpēc tie ir konsekventi, saderīgu un pievienojiet un nāk no otra, viegli katru reizi – tas ir, ka ceļu kopš 1958. gada.

LEGO® klucīšiem ir samazinājies, apsildāmi, sasmalcināts, savīti un analizēti, lai pārliecinieties, ka katrs mazulis ir ēkas rotaļlieta atbilst augstākajiem pasaules kvalitātes un drošuma standartiem.

Gdank1542021-01-19
"only one piece Comes from TR"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti