Putekļu masku ar filtru Dani Pedrosa Oficiālais Pelēks Zelta Saule - 18 33501

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pedrosa, 4s lifepo4, din dzēriens, audums vīriešu, paralēli isdt, vīriešu džemperis, 8s bms lifepo4, dani pedrosa uzlīme, ferrari logo, auto ferrari.

    €6.93
  • Izcelsme: Ķīna
  • Modeļa Numurs: vīriešu, sieviešu, bērnu
  • Materiāls: Poliestera
  • Drošības standarts: NAV
  • Aizsardzības klase: NAV
  • Modelis Tips: Drukāt
  • Dzimums: VĪRIEŠI

Materiāls: 100% Poliesters (Poliestera) - Mīksts Un Elpojošs.

Brīvi Regulējams : Ar Augstu Elastības Regulēšana Auss Cilpa.Jūs Varat Brīvi Regulēt Garumu, Tā Siksnas Tomēr, Ko Jūs Vēlaties.Pieaugušo Izmērs Der Lielākajai Daļai Cilvēku.

Izturīgs Un Izturīgs: Mūsu Produkti Ir Izgatavoti No Poliestera Materiāla, Pilnībā Apdrukāta No Abām Pusēm, Elpojošs Un Ērts Valkāšanai.

Aizsargāt : Jums Varētu Būt Aizsargāti No Putekļiem, Migla, Dūmaka, Transportlīdzekļu Izplūdes gāzu, Passi ve Smēķēšanas, Mazām Daļiņām Gaisa, Ziedputekšņi Un Daudz kas cits.

Gadījumā Scenāriji: Piemērots Riteņbraukšana, Kempings, Darbojas, Ceļojumi, Tūrisms Un Ikdienas Lietošanai, Kas Nav Medicīnas Maskas

Produkta Īpašības: Ļoti Mīksta, Elpojoša, Ūdeni Atgrūdošs, Mazgājams, Regulējams Elastību Ar Sprādzi, Jūs Varat Mainīt Savu Garumu Saskaņā Ar Jūsu Sejas Kontūra, Lai Novērstu Atstājot Zīmes Uz Jūsu Sejas Pēc Pacelšanās.Pasargā Savu Muti Un Seju Pret Putekļiem, Aukstuma, Putekļiem, Ziedputekšņiem, Alerģijas, Migla Un Dūmaka, Izplūdes Gāzu Emisiju, Pasīvā Smēķēšana, Utt.

Sejas Maska, Elastīga Konstrukcija: Atbilstoši Katra cilvēka Deguna Veids, Lai Pielāgotu, Padarīt Putekļu Maska Un Deguns Labāk Fit, Palielināt Maska Blīvēšanas Efektu, Izvairīties Ieelpot, Ko Izraisa Miglas Brilles.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti