ROSOU Mini Apkures Paliktņi Wired Mat Automātiskā izolācijas 55℃ Siltuma Anti Noplūdes Rūdīta Stikla Panelis Kafiju, Tēju Dzert Siltāks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: grīdas siltuma, mainīt, kalniņi dzēriens, krūze iet, cecotec kafijas automāts, kafijas tase siltāks, mijia, mirst tēja, Youpin, mi.

    €13.17 €16.47
  • Gyro: Dzert Siltāks
  • Funkcijas: Slots
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Mēroga: 1
  • Zīmola Nosaukums: VH
  • Kontroles Kanāli: 2 Kanāli
  • Valsts Montāža: Ready-to-Go
  • Max Ātrums: Ūdens sildītājs
  • Modeļa Numurs: ROSOU Mini Apkures Paliktņi

ROSOU Mini Apkures Paliktņi Wired Mat Automātiskā izolācijas 55℃ Siltuma Anti Noplūdes Rūdīta Stikla Panelis Kafiju, Tēju Dzert Warmerss Paneļa Kafiju, Tēju Dzert Siltāks

Lūdzu, ņemiet vērā, turpmāk, pirms jūs vietu secība: 1.Lūdzu, ņemiet vērā, šis postenis ir Xiaomi ekoloģiskās ķēdes produktiem, tāpēc šeit nav nekādu Xiaomi LOGO uz tā!!Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms jums vietu pasūtījumu!!!Paldies par jūsu sapratni! 2.Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, šo preci tikai ar Ķīniešu plug ,ja jums ir nepieciešams adapteris,lūdzu, nopirkt jūsu vietējā veikalā vai citā vietā, kas izplatīta Problēma -Kāda veida krūzes var izmantot termostats paliktņi?Pieejamo metāla, nerūsējošā tērauda kauss, keramikas kauss, stikla kausu. -Kādi ir materiālu termostatu kalniņi paneļa un korpusa?Panelis ir izgatavots no augstas temperatūras izturīga rūdīta stikla, un korpuss ir izgatavots no ABS un vides aizsardzības materiālu. -Cik karsts ir virsmas termostats kalniņi, varēs to ierakstīt bērniem?Temperatūra stikla virsmas ir virs 100 grādiem, lūdzu, pieskarieties stikla virsmas ar rokām, sildot, lai izvairītos no apdegumiem. -Var termostats, kalniņi tieši siltuma dzērieni, iepakoti kārbās, stikla pudeles un spilveni?Tas nav ieteicams, tas ir labākais, lai izmantotu tases un uzsildīt.Specifikācija : Produkta Nosaukums: Lexiu Termostats Kalniņi Modelis: Zs1 Produkta Materiāls: ABS Produkta Svars: 200g Produkta Jauda: 18W Nominālā Jauda: 220v / 50hz Apkures Virsmas Diametrs: 8.5 cm Paketē Iekļauts : 1 X Lexiu Termostats Kalniņi

Rosou Kalniņi

Jums Kausa Siltumu 55ºConstant Temperatūra Microgravity Sensoru Strauja Sildīšana Kompakts Un Viegls

Siltu jums,Būtu parūpējušies par

Nav svarīgi laika apstākļi kļūst aukstāks vai karstāks, būtu silta, kas pavada uzņēmumu.Nozīmi esamību termostatiskie kalniņi ir tā, ka jums vienmēr ir siltums, kas notika palmu jūsu puses, jebkurā laikā.

55 °C Optimālu silts dzēriens, Pēkšņām temperatūras izmaiņām

Varas-valsts, nemainīga temperatūra ir 55°C bez dzesēšanas, karstā ūdens temperatūras izmaiņas, kā arī zemas temperatūras ūdens sasilst, bloķēšanas tikai labu temperatūra, tāpēc, ka jūs var sajust siltumu jebkurā brīdī, kad jums tas ir nepieciešams.Apkures spēkā eksperimenta apkures līknes Lexiu termostats kalniņi * Ar 55 °C, līdzsvara temperatūra punktu, temperatūra mainās atkarībā no ārējiem laika apstākļiem temperatūra, un vai kausa vēlas, lai būtu vāks, vai ne.

18W mazu jaudu, enerģijas taupīšana, kluss un aprūpe

18W zemas jaudas, drošs un enerģijas taupīšanas, enerģijas ir tikai 1% no mājsaimniecības indukcijas plīts, nepārtrauktu elektroenerģijas izmantošanu par 2 vai 3 dienas patērē tikai 1 kWh, un tas nav viegli, smarža, kopmītnē var izmantot arī ar mieru.

8.5 cm apkures šķīvja diametrs

Tas aizņem nav laika, lai silts 8. 5cm plata apkures šķīvja diametrs, liela apkures jomā bāzes, bezšuvju fit ar plakano kausa dibena, ātru siltuma vadītspējas un temperatūras celšanos, lai sasniegtu vienotu apkures, karstā ūdens nebūs auksti, mana sirds ir vienmēr silts.

55°Automātiskā Nemainīga Temperatūra Sākt Siltu Dzīvo Siltā brūnā cukura ūdens

Teikt ardievas, lai sāpes īpašs periods, un jums aprūpi, no iekšpuses uz āru.

Piena dzēriens

Nemainīga temperatūra, piens, intīma un delikāta, sasilšana kuņģa un sildošā sirds

Viegli audzē ziedu tēja

Pēcpusdienā pēcpusdienā, man ir nesteidzīgs pārtraukuma, tējas tase ir laba vieta, kur atpūsties.

Atsvaidzinošu kafijas

Palikt līdz vēlam darbu, kafijas atsvaidzinoša un sildoša,

Gravitācijas sensors slēdzis Silts uz zvanu

Apakšā gravitācijas sensors automātiski pārslēgtos sasilda ūdens kauss pēc tam, kad tas tiek laists kalniņi, un ūdens kauss tiek automātiski izslēgta, kad tas atstāj kalniņi, kas uzlabo laimi no detaļām, un sniedz jums sajūtu temperatūra drošību.

Savietojama ar dažādu ūdens glāzes Izturēt jūsu "mazā cērtes"

Ko jūs vēlaties, lai dzert, klausīties savu konteineru, piemērots stikla, keramikas, nerūsējoša tērauda un citu materiālu apkure un siltināšana.

20MM plānas un gaismas ķermenis Kompakts un viegls

Fizelāžas ir 20mm, plānas un ne lielgabarīta, dot Ta, nodot siltumu jūsu kabatā, un iet, lai redzētu, dekorācijas, ka jums nekad nav redzējis.

Minimāls un viegls Izsmalcinātu izskatu un viegli izmantot

ABS uguns izturīga materiāla ķermeņa, drošu un ticamu, izmanto minimālisma formas konstrukcija, maza izliekta tekstūras ķermeņa, droša un garantēta funkcijas, maigu un delikātu ādas pieskārienu, un nosūta temperatūra mīlestība visos laikos.

Sākot ar siltumu, Vienmēr ir droša

Liekot drošības pirmkārt, salīdzinājumā ar siltu paliktņi tirgū, tā piebilst, ūdensizturīgs un anti-noplūdes funkciju, kas ne tikai izskatās labi, bet arī rūpējas par jūsu drošību.

Izmērs:

Damien Henriet2020-09-14
"Thank you Chinese friend!"
Philbrain20022021-01-28
"The product corresponds to the description. Only pay attention to the warning that the plug is Asian and the adapter is not included. The goods moved slowly, in 40 days reached Moscow, tracking partial."
Saeed Aeen2020-12-15
"The goods are received, checked, everything works well, thanks to the seller."
Sokol Sv 292020-11-05
"Underside is thin Cup mould gold bags as per the centipede yo. On the button for the Cup in a certain amount of water or coffee the E is weight pressed with themselves in heating Busin. Just pig nose is separately buy used in placing your order."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti