304 Nerūsējošā Tērauda Pusdienas Kaste, Multi-tīkla Pārtikas Konteiners Noslēgtos necaurlaidīgos Bento Lodziņā Studentu Pusdienas Kaste 1200ML

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bento hermētiskos, kaste pusdienas siltuma, bento, nerūsējošā tērauda bento silīcija, bento kaste, pusdienas kaste ar siltumu, mazulis lunchbox, lunchbox siltuma, bento lodziņā pusdienas, prizmu kvarca.

    €12.90 €15.18
  • Līdzeklis 1: Nerūsējošā Tērauda pusdienas kaste
  • Piemērots: skolas, piknika, telšu
  • 4. funkciju: Studentu Pusdienas Kaste
  • Forma: Taisnstūra
  • Iezīme: Leakproof
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Funkcija 3: Noslēgtos Necaurlaidīgos Bento Kaste
  • Funkcija 5: afe un veselīgi, nav toksisks un bez garšas, viegli tīrāma
  • Iezīme 2: Multi-tīkla Pārtikas Konteiners

Aizzīmju Punktiem:

1、Multi-tīkla un Atsevišķām: Produkta izmērs par 19.5*14.5*6.5 cm/7.68*5.71*2.56 jo, noņemams nodalījums / fiksētas divas / noteikts trīs tīklus, kas ir ideāli piemērots barojošu uzkodu un mazo pārtiku!Bērni, gan pieaugušie to var izmantot savu iecienītāko pusē pusdienlaikā vai pilnu maltīti maziem bērniem.

2、Augstas Kvalitātes: sprādzes ir stingrs, tas nav viegli būt deformēta un grūts, viegli atvērt un aizvērt.Tajā pašā laikā, režģa dizains, var efektīvi novērš nepatīkamās smakas.

3、Drošs Materiāls: Izgatavots no pārtikas kategorijas 304 nerūsējošā tērauda, pārbaudīta ar LFGB, tā ir droša un veselīga, nav toksisks un bez garšas, viegli tīrāma.

4, Laba Blīvējuma: pārsega ir iebūvēts silikona blīvēšanas gredzenu, kas stingri tur malas, nav ūdens noplūdes, kā arī ir siltuma saglabāšana efektu.

5、pēcpārdošanas Pakalpojumu: Ja jums ir jebkādas kvalitātes problēmas pēc tam, kad, iegādājoties preci, lūdzu sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas produkts.

Funkcijas:

Pārtikas nerūsējošā tērauda, nodots FDA/LFGB standarta.

Izgatavots no nerūsējošā tērauda, tā ir veselīga un droša.Tas var būt labi saglabājies, multi-tīkla dizains, var novērst pārtikas produkta smarža, ļoti ērti veikt, piemērots skolas, piknika, telšu, utt.

Labs Blīvējums: pārsega ir iebūvēts silikona blīvēšanas gredzenu, kas stingri tur malas, un ūdens nav noplūdes, un arī ir siltuma saglabāšana efektu.

Specifikācija:

Nosaukums: 304 Nerūsējošā Tērauda Pusdienas Kaste

Materiāls: 304 nerūsējošā tērauda

Iepakojuma specifikācija: apmēram 20*15*7cm/7.87*5.91*2.76 jo

Svars: apmēram 400g

Ietilpība: aptuveni 1200ml

Iepakojuma Saraksts:

1*pusdienas kaste

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 1 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas). 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Parkeryubacity2020-10-02
"I got everything perfectly whole. I poured water. thanks to the seller."
Bethelpower2020-11-17
"Good product. In the three compartments variant the separator is welded to the box and cannot be taken out as shown for the two compartments variant."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti