Rapoo Multi-mode Klusums Bezvadu Tastatūras, Peles Combo Pārslēgtos Starp Bluetooth & 2.4 G Pievienojiet 3 Ierīces ar Datoru/Telefonu/Mac

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mac grims, tastatūras mechan, bluetooth saņem atbalstu caur iev, tastatūras bezvadu, lqs spēļu pele, vīrieši datoru, spēles pele, logitech peles, tastatūras rapoo, teclados mecanicos.

    €24.02 €42.15
  • Modeļa Numurs: 8000T/X220T/X221T
  • Veids: Bezvadu
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Iepakojums: Jā
  • Interfeiss: USB
  • Peles Pieslēgums: Bezvadu
  • Zīmola Nosaukums: rapoo
  • Atbalsta Cilvēku Projektēšana: Jā
  • Sertifikācija: ROHS
  • Optiskā Izšķirtspēja: 1300
  • Gadījumā objekts: Mājas Birojs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Klaviatūras Pieslēgums: Bezvadu

Rapoo Multi-mode Klusums Bezvadu Tastatūras, Peles Combo Pārslēgtos Starp Bluetooth & 2.4 G Pievienojiet 3 Ierīces ar Datoru/Telefonu/Mac

{8000T/X220T/X221T Ir Pašā Stilā,mēs nosūtīsim jums izlases tiem.Paldies par jūsu veida atbalstu.} Gudri pārslēgties starp vairākām ierīcēm Kombinētā gudri savieno ar darba ierīci.Tie pāri vairākām ierīcēm un pārslēgties starp tiem ar vieglumu.Tie vienkāršo sarežģītu pārrobežu platformas izmantošanu un atbilst daudzuzdevumu prasībām.Pārslēgšanās starp Bluetooth 3.0, 4.0 un 2.4 G Smart pārslēgtos starp Bluetooth 3.0, 4.0, un 2.4 GHz, kas nodrošina stabilu bezvadu pārraides.Jūs joprojām varat izmantot combo neatkarīgi no USB porta trūkums vai zaudējumu uztvērējs.Nesēju kontrole Fn taustiņš ļauj ātri piekļūt multivides atskaņotāja, mājas lapa,skaļuma regulēšana un utt.Noplūde-izturīgs dizains Par apzināti, drenāžas caurums var viegli izpildīt šķidrumu no tastatūras, lai atbrīvotu jūs no jāuztraucas par nejauši izlejot kafijas un tējas un padarīt savu dzīvi ērtāku. 1300 DPI izsekošanas motoru Jums patiks atsaucīgi un nevainojamu kursora vadībai ar 1300 DPI neredzams izsekošanas dzinēju.Klusums slēdži samazināt noklikšķiniet uz troksni.Saderīga ar Windows® un Mac® Saderīga ar Windows® un Mac®, šī tastatūra ļauj ātri piekļūt media player, skaļuma regulēšana, web lapu pārlūkošanu un utt.Paketē Iekļauts: 1X Rapoo Multi-mode Wireless Keyboard & Mouse 1XUSB Uztvērējs 1X Lietotāja Rokasgrāmata(Nav iekļauts akumulators)

Norādījumus par savienošanu Pārī

Wireless 2.4 G režīms savienojuma metode 1.Plug Rapoo USB uztvērējs 2.Ieslēgt peles ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzis Bluetooth 3.0 & 4.0 režīms savienojuma metode klaviatūras 1.Nospiediet Fn+1,Fn+2 vai Fn+3 vairāk nekā 3 sekundēm,tastatūru var savienot ar 3 dažādu bluetooth ierīcēm.indikators lēni mirgot.60 sekunžu laikā,tastatūra ir statuss, kas spēj jāmeklē. 2.Apdare bluetooth pārī uz jūsu ierīces. 3.Ātri nospiediet Fn+1,Fn+2,Fn+3,Fn+4 var pārslēgties starp pārī savien. ierīces.PELES Pievienojiet ierīci 1).Ieslēgt peles jauda butoon. 2).Ilgtermi Nospiediet bluetooth pogu vairāk nekā 3 sekundes, līdz sarkanā lampiņa mirgot lēnāk, lai ievadītu pārī,pele būs statusu, ir iespēja meklēt pēc 2 min. 3).Savienošana pārī ar bluetooth ierīci,gaismas nodziest pēc savienošanas pārī savienotas veiksmīgi.Tastatūras indikators apraksts: 1.Nospiediet Fn+1,Fn+2 vai Fn+3 vairāk nekā 3 sekundes,tas var būt saistīts ar trīs dažādu bluetooth ierīcēm,indikators lēni mirgot. 2.indikators izslēgts,tas ir savienots veiksmīgi. 3.Pēc veiksmīgi savienots,jūs varat ciklu slēdzi ierīces, ātri nospiediet Fn+1, Fn+2, Fn+3, Fn+4,indikators būs tikai flash vienu reizi. 4.Pārslēgšanās starp Win un Mac sistēmas:Īsi nospiediet Fn+Ins,var pārslēgties starp Win sistēmas un Mac sistēmā,indikators flash 3 reizes. **USB Uztvērējs set likt iekšā uzglabāšanas telpa tastatūras.** Peles indikators apraksts: 1.Sarkanā gaisma mirgo ātri,bluetooth kanālu;Sarkanā gaisma mirgo ātri,bluetooth kanālu B. 2.Nospiediet bluetooth pogu vairāk kā 3 sekundes,sarkanā gaisma lēni mirgot, pievienots bluetooth ierīces;sarkanā gaisma lēni mirgot,kas saistīti bluettoth ierīces B. 3.Pēc tam, kad savienots veiksmīgi,indikatora gaisma nodziest,tas nozīmē, pievienotas bluetooth ierīces;Pēc savienots veiksmīgi,Ieslēdziet Bluetooth slēdziatkal,indikatora gaisma nodziest,tas nozīmē, pievienots bluetooth ierīci B; Pēc savienots veiksmīgi,Ieslēdziet Bluetooth slēdzi vēlreiz,indikatora gaisma nodziest,tas nozīmē, pievienots 2.4 Gdevice. (P. S.:indikators flash ātri divreiz ik pēc divām sekundēm,tas nozīmē, ka zems baterijas)

Pievienojiet ierīci B 1).Ātri nospiediet bluetooth pogu, lai pārslēgtos uz otrā bluetooth ierīcē. 2).Ilgtermi Nospiediet bluetooth pogu vairāk nekā 3 sekundes, līdz sarkanā lampiņa mirgot lēnāk, lai ievadītu pārī,pele būs statusu, ir iespēja meklēt pēc 2 min. 3).Savienošana pārī ar bluetooth ierīci,gaismas nodziest pēc savienošanas pārī savienotas veiksmīgi.Pēc veiksmīgi savienots,jūs varat ciklu slēdzi ierīces, ātri nospiediet tastatūras Fn+1, Fn+2, Fn+3, Fn+4. Ātri nospiediet bluetooth pogu,cikla pārslēdz starp 2.4 G ierīci un divām bluetooth ierīcēm.Tastatūru un peli, lai koplietotu vienu USB savienojumu ar vienu ierīci.

gaismas apraksts

Pircēja Uzmanību, pls:

1.Rapoo atļauts veikals,100% oriģināls Rapoo produktiem.Anti-Viltus Firmas Zīmi Pieejama pusē oriģinālā iepakojuma, un jūs varat pārbaudīt to Rapoo oficiālais website:www.rapoo.com. 2.Mēs pārbaudīt visus mūsu produktiem, pirms izsūtīšanas, lai nodrošinātu viņiem darbojas labi. 3.Baterijas nav iekļautas,Par drošu transportēšanu,mēs izņemiet akumulatoru.Piezīme: Visas PELES&KLAVIATŪRAS ir Pārbaudīta Pirms Shippment,kaste ir bijusi atvērta.Mēs nepieņemam jebkādu Strīdu par Dāvanām.Neaizmirstiet, ka, sekojiet mūsu veikalā jūs varat baudīt Fani ekskluzīvas atlaides!

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti