Galda Ventilators Klusa USB Ventilators Dzesēšanas Ventilators ar Regulējamu Galvas 2 Ātrumu Mini Izmēra galda Ventilators Mājas Birojs Āra Ceļojumu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: galda ventilators, biroja usb, galda ventilators usb, flīžu sīkrīkus, klips par ventilatoru, gaisa dyson, homeoffice dekori, klusa pikaps, sudraba galda sīkrīku, stick usb.

    €7.68 €9.97
  • Veids: USB Ventilators
  • Modeļa Numurs: USB Galda Ventilators
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Funkcijas:

【DUAL LĀPSTIŅAS DIZAINS, ĒRTI VĒJA] aicina rakstāmgalds, ventilators ir dual lāpstiņas dizains.Kad jūs izvēlēties vieglas vēja, 1 līmeņa asmeņi darbi; Kad jūs izvēlaties stipru vēju, 2 līmeņu asmeņi darbu.Šis īpašais dizains padara savvaļas ļoti ērti, tāpat kā masāžas uz ādas.Tā ir laba baudīt, kad pieskaras vējš no AYOUYA rakstāmgalds, ventilators.

【KLUSU, KLUSU, 21-35db] aicina, Jo dual lāpstiņas dizains (5 priekšējiem asmeņiem + 7 atpakaļ, lāpstiņas), USB ventilators ir ļoti kluss, kad darba, ir tikai 21-35db.Jūs varat gandrīz dzirdēt neko īpaši maigs vējš.Tas nav traucēt jums vispār strādājot, lasot vai guļ.

【USB POWERED] aicina dzesēšanas ventilators ir USB powered, USB vads ir garš, tāpēc jūs varat to izmantot par datoru, portatīvo datoru, adapteri, strāvas banka ērti.

【Mazais un VIEGLAIS] aicina AYOUYA galda ventilatora izmērs ir 13,8 x 10.2 cm, ļoti mazs, bet spēcīgs vējš, tas palīdz jums, lai taupītu vietu.Ir 250g un ar neslīdoša dizains, ir stabils, kad strādā.Jūs varat to izmantot, biroja, virtuves, guļamistabas, dzīvojamā istaba, utt.Neliela galda ventilators var būt jūsu labākais vīriešu vasarā.

【GROZĀMS & IZJAUCAMAS] aicina asmeņi ir ne vairāk kā 30°ratatable uz augšu un uz leju, jūs varat izvēlēties leņķi, ko jūs vēlaties.Lūdzu, ŅEMIET vērā, Pirms pagriešanas, Lūdzu, Nospiediet uz Leju, Asmeņi Mazliet Pirmais, pēc Tam Var Pagriezt Arī.Tas ir arī izjaucamas un var tīri viegli.

Specifikācija:

Materiāls: ABS / PP / elektronisko sastāvdaļu

Krāsa: Balta, rozā, zila, melna

Izmērs: 13.8 x 10.2 cm

Piezīme: 1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst:

1 x ventilators

1 x USB kabelis

Kasjanovdima2020-10-12
"I bought the blue fan but the color received has nothing to do with the one in the photo. It is not blue but a green totality."
Zamorozka2021-01-21
"Works well. Fine little device. Something louder than expected. Super fast shipped."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti