500pcs lodziņā 10 Izmērs Dabas Pārredzamu Viltus Nagu Mākslas Padomus francijas Zārku Padomus, Akrils UV Gela Nagu laka Manikīrs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gēla nagu lakošana ar uv, joli gēla nagu lakošana, stransparent uv gela nagu laka, vienkārši zārka naglas, nagu, nagu laka, gēla zārka naglas, uv gēla nagu lakas otiņu, gēls uv, zārka naglu.

    €6.93 €13.86
  • Izmērs: 10 size
  • Pieteikums: Pirkstu
  • Daudzums: 500pcs
  • Materiāls: Sveķu
  • Zīmola Nosaukums: BNG
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Franču Nagu Padomi
  • Vienuma Tips: Viltus Nagu

Specifikācija: Krāsa: Dabīgs, Skaidra Daudzums: 500pcs Izmērs: Kā attēlā parādīts Funkcijas: Pavisam Jaunu un Augstas kvalitātes. 500pcs Akrila Nagu Padomus ar 10 dažāda izmēra.50gab katra izmēra, kopā 500pcs.Katrs izmērs ir pienācīgi iepakoti iepriekš numuru soma.Dizains savu nagus kāzas, ballītes vai iepazīšanās nolūkos.Profesionālā nagu pagarināšana un nagu mākslas veidošanā.Jūs varat izrotāt nagu dangles par šīm nagu.Viegli izmantot, ideāls apdares un ilgstoša.Paketē iekļauts: 500pcs X Nagu Galiņiem Profesionāla lietošana: 1. Failu nagu virsmas viegli 2. Uzklājiet ļoti plānu kārtiņu no bāzes mētelis, un izārstēt to zem UV/LED lampu. 3. Izvēlieties atbilstošu formu un lieluma viltus nagu padoms. 4. Pieteikties Pagarinājumu Gēls uz naga veidni, izmantojiet nagu mākslas pildspalva ar tīrīšanas, lai padarītu želeja gluda. 5. Stick to uz jūsu īsto nagu un pārliecinieties, ka tā pilnībā abos virzienos-uz augšu, un izārstēt to zem UV/LED lampu. 6. Noņemt viltus nagu padoms, apdares formas un poļu jūsu nagus. 7. Attiecas top coat un izārstēt to zem UV/LED lampu. 8. Dizains jūsu nagu ar savu apmierināts modeļiem.

1.Normāliem produktiem ir shiped, izmantojot Atopija.lv Oficiālais piegāde/China Post Air Mail/ePacket un tā tālāk. 2.Pasūtījuma iekļauti pulveris/nagu gēls/šķidruma,ir shiped, izmantojot SUNYOU/fedex(papildu sūtīšanas maksa) 3.Lūdzu, skatiet lappuses parādīšana about-the kuģniecības laiks vai sazinieties ar veikalu klientu apkalpošanu. 4.Ja jūs izvēlaties, DHL, Fedex, EMS, UPS piegāde būs ātrāka, parasti 7-15 darba dienu laikā.

1.Produkts nav saņēmis derīguma termiņa laikā pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar veikala klientu apkalpošanas pagarināt derīguma termiņš 2.Iepakojums ir pazaudēta, jo loģistikas iemeslu dēļ, lūdzu, sākt strīdu un kompensāciju 3.Mūsu veikalā atbalsta-15 dienas bez maksas atgriezties .Ja jums ir nepieciešams, lai atgrieztu preces, lūdzu, uzsākt strīdu.Iemesls ir "Viegli Vietējo Atgriešanās".Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, skatiet Atopija.lv platformu klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti