4 in 1 USB Bluetooth 5.0 Bezvadu Raidītājs Uztvērējs, 3,5 mm AUx o Adapteri Bluetooth Skaļruni, TV PC Automašīnas Komplekts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mp3 atskaņotājs, bluetooth skaļrunis, supra tv, canbus bluetooth adapteris, diy mūzikas atskaņotājs, kia usb, smart tv, audio bluetooth raidītāju tv, akg bluetooth adapteris, mūzikas atskaņotājs multivides atskaņotājs.

    €3.36 €4.37
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sabalansētas: Jā
  • Sertifikācija: NAV
  • Zīmola Nosaukums: ZERODATE
  • Displeja Izmērs: NAV
  • Audio Formātu Atbalsts: MP3, WMA, OGG, ASF
  • Ārējā Atmiņa: No

[AUx izeja], Izmantojot automašīnas AUx interfeiss,, auto bez Bluetooth funkcija, varat viegli spēlēt mūziku mobilajos tālruņos vai planšetdatoros

[USB output]ar auto lasīt U diska interfeiss, ļauj automašīnām bez Bluetooth, lai viegli spēlēt mūziku mobilajos tālruņos vai planšetdatoros

[Viegli lietojams]Plug-and-play bez vadītāja, lai savienotu Bluetooth austiņas datoram

[Fast pārvades] TV savienojums, Bluetooth austiņas TV o ir nodoti tieši Bluetooth austiņas, lai novērstu traucējumus ģimenes atpūta un baudīt laimīgās stundas

[Saderības] Atbalsta multi-ierīci, savienojums: savienotu datoru ar citām Bluetooth ierīcēm (mobilais tālrunis / tablete / pele klaviatūra / bluetooth austiņas / bluetooth skaļrunis / gamepad / printeri, utt.)

1. Raidītājs režīmā (Tx):

Bezvadu pārsūtīšana o no ne-Bluetooth TV, mājas stereo, vai CD atskaņotāju, Bluetooth austiņas vai skaļruni.

2.PC o pārraides režīmā (Tx)

Bezvadu pārsūtīšana o no PC, klēpjdatoru ar Bluetooth austiņām un skaļruni, izmantojot USB pieslēgvietu, nav o nepieciešamo kabeļa.

3. Uztvērēja režīmā (Rx):

Plūsma o bezvadu režīmā no vadu stereo, skaļruni vai austiņām, izmantojot Bluetooth iespējotu tālruņa, planšetdatora vai datora.

4.USB uztvērēja režīmā (Rx):

Pieslēgt Bluetooth uztvērēju uz USB ligzdas o ierīce ar USB o protokolu.Savukārt uz o ierīci un uztvērēju ir zilas LED diodes sāks mirgot.Ieslēdziet Bluetooth tālrunī meklētu ID: MSD-168, un ja savienošana pārī ir sekmīga, tas var pārsūtīt mūziku uz o ierīces un mūzikas atskaņošana, izmantojot šo USB Bluetooth uztvērējs.

Tehnoloģija: BT5.0, A2DP, AVRCP (uzņemšanas režīmā tikai)

Bluetooth :5.0

Darbības rādiuss: līdz 10 m / 33 pēdas (bez šķēršļiem)

Pārī nosaukums (saņemšanas režīms): MSD135

Raidītājs režīmā: sarkanās LED gaismas

Uztvērēja režīmā: blue LED lukturi

Produkta svars: 25g

krāsa:melna

Materiāls:ABS

izmērs:45*20*11MM

Iepakojuma Saturs:

1 * Bluetooth 5.0 o adapteri

1 * 3,5 mm o kabelis (1M / 39 collas)

1 * Lietošanas

Padomi:

Tāpēc, ka produktu vajag lasīt informāciju, ja tā ir ieslēgta, ja jums ir nepieciešams, lai mainītu režīmu, lūdzu, pagaidiet 1-2 sekundes, un nav nospiediet slēdzi ātri.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti