Finder darbības Joma 5x24 Astronomisko Teleskopu Finderscope Optiskais Meklētājs Riflescopes ar Redzes Leņķis Krustiņš Melnā Nr. Monokulāri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: liela šautene jomu, medības rangefinder, astrofotografēšana kamera, 90 teleskopa meklētājā, telescop, monokulāri telescop, antīko astronomiju, astronomisko teleskopu, profesionālā, riflescope hakko, rifl darbības joma.

    €4.60 €5.62
  • Veids: Monokulāri

Finder darbības Joma, 5x24 Astronomisko Teleskopu Finderscope Optiskais Meklētājs Riflescopes ar Redzes Leņķis Krustiņš Melnā Nr. Monokulāri 5 reižu palielinājumu, kas palīdzēs jums atrast mērķa objektus viegli.Objektīva diametrs ir 24 mm/ 0.94 collu, kas var viegli piestiprināt uz jebkuru teleskopu.

Mēģenē ir spīdīgi melnā apdare un tēmekļa tīkliņš.Ietver montāžas kronšteins un putekļu vāciņi, lai aizsargātu no putekļiem un pirkstu nospiedumu

Montāžas kronšteins ir izliekta pamatne ar diviem caurumiem un piešķir teleskopa caurule ar bultskrūves vai skrūves.Turētājs nav slaidu uz saskan grupā.

Specifikācijas

Materiāls: plastmasas.

Izmērs: aptuveni, 15 cm/ 5.91 collu.

Objektīva diametrs: 24 mm/ 0.94 collu.

Palielinājums: 5X .

Piezīmes

Lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv.

Apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu un reālo objektu.

Iepakojuma Saturs

1* celestron 5x24 astronomisko Teleskopu Finderscope.

Solījums

Ja produkts ir kādas kvalitātes problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu, cik ātri vien iespējams.

Darkonis892020-10-11
"Exactly as described. But it took veeery long to receive it. I chose the seller because of their short delivery time, but it unfortunately was not true. Don´t trust such information, expect the delivery of 1 - 2 months."
Luvjasdemarie2020-08-27
"Thank you"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti