YISHI 15 collu Teleprompter uz Mobilo Telefonu, Planšetdatoru iPad Suflēšanas ar Statīvu Jaunumi Intervija dzīvajā ēterā Teleprompter

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ipad teleprompter, bestview r7, 1dx canon, wirecast, logo iekurt, portatīvie datori 15 6 collu, asus, adapteris hasselblad, teleprompter stikla diy, teleprompter tālruni, teleprompt.

    €316.53
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: Bestview
  • Modeļa Numurs: YS-ZX15

YISHI 15 collu Locīšanas Portatīvo Versiju Teleprompter uz Mobilo Telefonu, Planšetdatoru Ipad Jaunumi Intervija dzīvajā ēterā Teleprompter

Preces Nosaukums: no 15 collu portatīvo integrētu Teleprompter

Produkta materiāls: stikls + metāls

Produkts modelis: YS-ZX15

Produkta iepakojums: pēc pasūtījuma modernu gaisa kaste

Darbības joma: dažādu izmēru ipad un planšetdatora 10 collu vai 5 collu un mobilo tālruni.Sistēma: IOS vai android.

Tālvadība lietojiet attālums: bezvadu tālvadības ietvaros 10-15 metri

Pieteikumi:

1, TV stacijas, skolas, uzņēmuma, iestādes, privātpersonas, tīkla red enkuri, utt...

2, ar mobilo tālruņu lietošanu, ipads, tabletes.Piemērojams dažādām fotografēšanas modeļi, un atbalsta platleņķa objektīvs fotografēšanas.

Funkcijas:

1, Salokāms, viegls, neliela izmēra.Kas ir aprīkotas ar gaisa kārba, viegli uzskaites un drošības nodrošināšanu gaismas sadalītājs un citas sastāvdaļas.

2, Universāla modeļiem, moduļu, dažādu stilu var viegli pārvērst.Tas var būt self-supporting, var tikt integrēta, un to var izmantot ar vienkāršu iekavās.To var izmantot ar profesionālu lielu statīvi, vienā ekrānā un dubulto ekrānu. (Klientiem, kuriem nepieciešams divu ekrānu, lūdzu, sazinieties ar klientu pakalpojumu)

3, Ar ipads, planšetdatoriem un mobilajiem telefoniem zem 15 collas.

4, leņķi kapuci literator ir regulējams, un regulējams diapazons ir no 30°--90°, kas ir vieglāk pielāgoties augstums uzņēmēja.

5, Profesionālās vārdu meklētājā spektroskops, precīzi sadalīt attiecība, daudzslāņu dielektrisku pārklājumu, anti-reflection, ne krāsu atšķirība, augstas izšķirtspējas, laba gaismas caurlaidība, bez dubultattēlu, augstas kvalitātes, pat ļoti spilgts vides, attēls nav vēl skaidrs .

6, Šajā sadaļā pieņem auksti velmētas tērauda parasto skavu, multi-lock struktūra, stabils un drošs, regulējams augstums 1.2-1.6 metri. (Ja jums ir nepieciešams, lai konfigurētu citi statīvi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu.)

7, uzraksts ir piemērots platleņķa objektīvs, atbalsta mobilo telefonu, SLR kamerām, mājas kameras, mazo DV kameras, liela DV kameras un citi modeļi.

8, vārdu procesors programmatūru, var iestatīt vienādu ātrumu ritināšanu, teksta burtu lielumu, krāsu.Var apvienot ar tālvadības pulti rokturi un Bluetooth tastatūra kontroli programmatūru.

Produktu Saraksts:

1. Importēto ultra-plānām gaismas sadalītājs -1 grupu

2. Salokāma ēnojumu Ietilpst - 1 komplekts

3. Augstas izturības viegls paletes - 1 komplekts

4. High-end portatīvo gaisa kaste -1

5. Bluetooth tālvadības -1

6. Viens gabals komplekts -1 set

7. Īpašu paliktņi -1

8. Speciāla statīva-1set

9. Saistītie piederumi - 1 komplekts

Sagatavoja klients:

1, Ipad / tablet

2, Kameras

Teleprompter Vispārējs apraksts:

atbalsta winxp /win7/win10 sistēmu .

Programmatūra ir pieejama 256 krāsas.Vīriešu un sieviešu raidorganizācijas var izvēlēties dažādas fona krāsas ans, lai veicinātu vīriešu un sieviešu raidorganizācijām izvēlēties savu broadcast vārdus.Fontu un lielumu var noteikt patvaļīgi.Dažādas funkcijas var izvēlēties tā, lai atšķirtu vīriešu vai sieviešu rakstzīmes.

viegli editdocumens, viegli darboties, automātiski tiek pabeigta salikums, atbalsta txt, rtf, word, ppt un citu formātu failus.

Displeju un augstas izšķirtspējas krāsu displejs izmanto attiecīgi, ar augstas izšķirtspējas un skaidri rakstīt.Tas ir piemērots ierakstīšanas dažādu TV studijas, skola, studijas, posmos u.t.t., un live programmas, kurām nav nepieciešams.

Ekskluzīvas attīstību, atspoguļojot funkcija LCD ekrāns, atbalsta VGA, HDMI, AV video signāla ievade, tāpēc, ka teksts, bildes redzams ar gidu un raidorganizācijai ir pozitīvais tēls displejs, kas atbalsta datoru, atvērt jebkuru failu formātā.

Punkts formātā, atkāpes, un rindstarpas visas var uzstādīt.Datumi ir ievietota jebkurā laikā.

Programmatūras atbalsta angļu, Ķīniešu, arābu ,franču ...utt valodās.

Sistēma automātiski ieraksta runas, automātiski atrod un atver izpildes projektu,, kad jauda ir piemērots pēc normāla jauda nobirums, integritātes nodrošināšana apraides.

Regrards ritināšanu laiku, vietējā laiks var tikt attēlots vienā ekrānā, patvaļīgi noteikt izmēru, krāsu, tas ir vieglāk uzvilkt manu ritmu, galvenais izziņa var tikt atzīmēti ar krāsu.

Ritināšanu ātrumu var regulēt, un ritināšanu ātrumu var regulēt arī ar kontrolieri.

Ne pārtraukums, ne mirgo

Kontroles metode ir elastīga .klaviatūras, peles, pedālis, un ar bezvadu tālvadības pults var izmantot.

Apakšvirsraksts ātrumu var regulēt neierobežoti, un lapas ir pagrieziena ērti.

Profesionālās daudzslāņu optiskais stikls, biezums tikai: 2mm.Gaismas caurlaidība ir vairāk nekā 97%, un atstarošanas pakāpe ir līdz 50%.

Krāsu LCD panelis, Spoguļi displejs, augstas izšķirtspējas, izmērs 19/20/22/24 collu.

Ar teleprompter un kameras ir apvienotas vienā un pāriet uz otru, lai pielāgotos pārraidīt avārijas ziņas.

Pašpārbaudes ekrāna, raidorganizācija var apskatīt viņa attēlu jebkurā laikā.

Jasarjasar2021-02-05
"strong and well made"
Nikitina5892020-09-28
"I really recommend."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti