Bezpakāpju Dimming Acu Aprūpes LED Galda Lampa ar Datoru, DATORA Monitora Ekrāna bāra Karājas Gaismas LED Lasījumā USB Powered Lampas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lampas tabl, datora monitoru, gaisma, ekrāna vintage lampas, rumbas led lampas, rohs galda lampas, lampas led, 3d pūķis lampas, lampu monitoru, gaismas panelis bārs, led gaismas josla luz.

    €17.30 €30.35
  • Sertifikācija: ce
  • Zīmola Nosaukums: Smuxi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ir Spuldzes Iekļauts: Jā
  • Vienuma Tips: Galda Lampas

Funkcijas:

- Vienkāršs lampas ķermeņa, USB strāvas padeve, Noteikt 1 sekundē.

- Aizņem maz vietas, vienkārša gaismas ķermeni, skaisti un noderīgi.

- Regulējams spilgtums brīvi un atbilst spilgtumu vajadzībām no dažādām vidēm un dažādām cilvēku grupām.

- Trīs gaismas režīmiem: silti balta, dabas balts, balts, vienu reizi nospiediet, lai regulētu, ērti un acu aizsardzības, padarot strādāt un mācīties efektīvāk.

- Neaizmirstamu gaismu, krāsu, Anti-zila gaisma, kas brīva no strobe flash.Self-izstrādāts apgaismojuma nepieciešama ekrāna darbu, kas ir brīva no zilās gaismas risks, vizuālās stroboskopiskas efektu, un ir vairāk acu aizsardzība.Ar vienu vienkāršu pieskārienu, tas atrisina problēmu ekrāna gaismas, un atbilst gaismas prasības ir dažādas ainas.

- USB Barošanas Dizains: Ja, izmantojot USB kabeli, kas var būt apgaismots tieši izveidojot savienojumu ar datoru, stūres banka, vai ar adaptera palīdzību.

Specifikācijas:

Nosaukums: USB Ekrāns Karājas Gaismas

Materiāls: ABS

Gaismas Avots: LED

Jauda: 5W (Max)

Ieeja: 5V/1A

Gaismas Krāsa (3 Režīmi): Silts Dzeltens, Mīksts Balts, Balts

Spilgtums: 0~100%

Krāsu Temperatūra: 2900K-4200K-6500K

Barošanas Veids: USB Barošanas

Izmērs: 45*9.2 cm/ 17.7 2*3.62 jo

Svars: Apm. 370g

Instalēšanas Instrukcijas:

1. Kā redzams šajā attēlā: noregulējiet leņķi starp "gravitācijas bāzes" un "turētājs", saskaņā ar biezumu ekrāns, kas vajadzīga, lai instalētu lampa.

Piezīmes: Tā ir piemērota ekrāni ar biezuma no 5mm-40mm (ar atšķaidītāji ekrāna, jo mazāka nepieciešamā leņķī; biezāka ekrāna, jo lielāks vajadzīgais leņķis).

2. Pakārt lampas vidējā stāvoklī virs ekrāna.Īpaša uzmanība pievērsta prasībai par to, ka centrālo punktu pie priekšējā galā konsole ir pārāk tuvu ekrānam, beigās centrālo punktu smaguma bāze ir jābūt tuvu aizmugurē ekrāna formā smaguma atbalsts, un, lai pabeigtu instalēšanu un nostiprināšanai.

Paketē Iekļauts:

1 x Karājas Gaismas

1 x USB Kabelis

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut atšķiras par 0.5-2cm, jo manuāla mērīšana.

2. Atšķirību dēļ gaismas un ekrānu, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti