Jauns Maisiņš Maisiņš JBL Maksas 4 Ceļa seguma Gadījumā JBL Charge4 Bluetooth Skaļrunis Papildus Telpa Plug & Kabeļi Jostas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: turētājs jbl, liels jbl portatīvo, charge4 jbl, jbl bluetooth skaļrunis lādētāja galaxy, jbl portatīvo jostas, kopiju jbl, jbl bluetooth skaļruni chargue 3, jbl link portatīvo skaļruņu pārī, acs skaļrunis, soma gadījumā.

    €10.58 €17.93
  • Modeļa Numurs: audio pakete
  • Vienuma Tips: Skaļruņu Somas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Citi
  • Iepakojums: Jā

Laipni lūgti mūsu veikalā.

Mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .Ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.Ar Laba Vēlējumiem!

Apraksts:

Speciāli Izstrādāti JBL Maksas 4 Pārnēsājamie Bezvadu Bluetooth Skaļruni, un Lādētāju, Mīksts un Viegli Pārvadāt, Liels Aizsargcimdus JBL Maksas 4 Bluetooth Skaļruni, Aizsargāt Runātājs No Skrāpējumiem Dings un Iespiedumiem.

Motīvs:

Stāvoklis: Brand Jaunu un Augstas kvalitātes.

Materiāls: EVA+PU

Krāsa: Melna

Izmērs: 32*11*10 CM

Neto svars: 325g

Portatīvo,Modes,Gaismas un Liels Aizsardzības Gadījumā JBL Maksas 4 Bluetooth Skaļruni, Aizsargāt Runātājs no Streikot un Skrāpēšana.

Komplektā ietilpst:

1* o pakete

(Piezīme: Ne inlcuded Skaļruņi un piederumi)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti