Brilles, Lupas Auksts, Silts Gaismas Avots Palielināmais Stikls ar 12 Objektīvs 3X-10X 28TC

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kā kokiem izgriezt papīra, jūrnieks vinus attēls, hip hop bikses, uzvalks, jasper cullen fakti, sensors vārstu nx200t, satīna spilveni mazo, par godu 10 lietā umaru, par godu 10 segtu karpas, stikla tējkanna 250 ml.

    €6.69 €8.92
  • Materiāls: Plastmasas
  • Ar Gaismas Vai Ne: Jā
  • Preci: Piliens kuģniecība
  • Modeļa Numurs: 28TC9FF100693
  • Gaismas Avots: LED Gaismas
  • Laiks: 108
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Sertifikācija: NAV
  • Stils: valkā stils
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Brilles, Lupas Auksts, Silts Gaismas Avots Palielināmais Stikls Ar Led Gaismas 12 Objektīvs 3X 4X 5X 6X 7X 10X Izgaismotas Lupa

OOTDTY

Šī inovatīvā brilles tips lupa, ar skavu un 2 LED gaismas, var viegli izmantot, lai lasītu grāmatas, lasot laikrakstu, zīmēšanas, rokdarbu, šūšanas, apskatot ziedi un augi, un tā tālāk.

Funkcijas:

Divas acis mucas ar LED apgaismojumu.Katru akls barelu var būt aprīkots ar diviem objektīviem.Atbilstošu palielinājuma lēcas var tikt izvēlēts saskaņā ar izmēru no novērotā objekta.

Četrpadsmit palielināmo stiklu un septiņas lēcas ar atšķirīgu palielinājuma vērtību var uzstādīt uz diviem stobriem, lai sasniegtu vairākus palielinājumu effcets.Divdesmit vienu palielinājumu kombinācijas var sasniegt maksimālo palielinājumu par 25 reizes.

Mucā un turētājs ir savienoti ar iekšējo un ārējo zobu aplaušana struktūru, kas var regulēt un noteikt stobra leņķi elastīgi un atkārtoti saskaņā ar nepieciešamību, un ir izturīgāks.

LED apgaismojuma lampas var būt aprīkots ar divu dažādu krāsu temperatūru lampas toņos.Krāsu temperatūras atšķirība var būt savstarpēji aizvietojami.Novērojot mazos objektus, ir trīs dažādi gaismas avoti izvēlēties.Tie ir auksts gaismas avots, gaismas siltu krāsu un tumša, silta krāsa, kas nodrošina labāku ērtu darba vidi lietotāji.

Deguna tilts ir tieši kultenī ar nerūsējošā tērauda un mīkstu līmi.Tā var regulēt neierobežoti, atbilstoši formai, deguna tilta, kas ir piemērotas dažādām cilvēku vajadzībām.

Leņķa spogulis barelu un apgaismojuma leņķis LED gaismas souree var noregulēt tā, ka gaismas avots, kas var apgaismot virsmas no novērotā objekta precīzi.

Specifikācijas:

Krāsa: Balta + Melna

Materiāls Objektīvs: ABS & Akrila objektīvs

Objektīvs: 3.0 X / 4.0 X / 5.0 X / 6.0 X / 7.0 X / 10X (21 kombinācija palielinājuma)

Fokusa attālums: 20 ~ 166(fokusa attālums katras palielinājuma, lūdzu, skatiet lietotāja rokasgrāmatu)

Barošanas avots: 3 * 1,5 V AAA baterijas (nav iekļautas)

Postenis Svars: Apm. 90g / oz 3.19

Iepakojuma Svars: Apm. 216g / oz 7.64

Iepakojuma Izmērs: Apm. 16.5 * 11 * 7.5 cm / 8.3 * 6.1 * 2.56 jo

Paketē Iekļauts:

1 * Lupa

12 * Objektīvs(3.0 X 4.0 X 5.0 X 6.0 X 7.0 X, 10X)

1 * Objektīva Lodziņu

1 * Lietotāja Rokasgrāmata (Angļu Valodā)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti