1Pair Šosejas Motora Aizsargs Crash Bāri Kāju Tapiņas Harley Honda Suzuki Motociklu Aksesuāri, Detaļas Kāju Balsti Auto Stils Jaunas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: motora aizsargs kājām peg, honda accord, honda civic, VIENOJOTIES, auto sānu soli, automašīna ar pedāļiem, ŠOSEJAS, kāju balsts šosejas, kāju balsts harley, CIVIC.

    €12.00 €12.37
  • Vienuma Tips: Kāju Balsti
  • Modeļa Nosaukums: Šosejas Motora Crash Bāri
  • Postenis Svars: 762g
  • Zīmola Nosaukums: VODOOL
  • Postenis Augstums: 5cm
  • Objekta Garumu: 20cm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Objektu Platums: 10cm
  • Materiāla Tips: Kvalitātes Alumīnija

1Pair Alumīnija Locīšanas Šosejas Motora Aizsargs Crash Bāri Kāju Tapiņas Harley Honda Suzuki

Funkcijas:

Ļauj, lai mount jūsu kājām, naglas, dzinēja aizsargs ērtāk braukšanas pozīcija.

Pēcpārdošanas anti vibrācijas pēdas naglas;

Pievienot pielāgotu izskatu, lai jūsu motocikla;

Tieši aizstāt akciju blāvi pēdas naglas;

Specifikācijas:

Materiāls: kvalitātes alumīnija

Piemērots: par Harley, Honda, Suzuki

Svars: 0.762 kg

Piemērojamie modeļi:

Par Harley ar 1-1.25" Highway Motora Crash Bārs Aizsargi (izņemot VRSC Motora Aizsargs, P/N 49267-01A, 49388-09, XL, Motora Aizsargs, P/N 49060-04 vai Softail Nostalgic Motora Aizsargs, P/N 49037-05A)

Piezīme:

Lūdzu, pārbaudiet tā modeļa, pirms jūs iegādāties.

Iepakojumā:

1 x Pāra Šosejas, Dzinēja Avārijas Stieņi

1. Visi vienumi tiks vēlreiz pārbaudīt un arī pildīta pirms sūtīšanas.Priekšmeti

tiks nosūtīts robežās 3-7 darba dienu laikā pēc tam, kad klienti maksā to secībā.Jo mums ir tūkstošiem pasūtījumu everydays.Mums ir nepieciešams organizēt sūtījumu viens rīkojums vienā pasūtījumā.Mēs nosūtīsim jums izstrādājumus ASAP.

2. Mēs tikai kuģis Apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. Tas parasti aizņem aptuveni 20-60 darba dienas piegādā sūtījumu uz galamērķi(par attālos apgabalos,tas var aizņemt nedaudz garš).Tajā pašā laikā,jūs varat izvēlēties, DHL Express saīsināt kuģošanas laikā, ja jums ir nepieciešams, lai steidzami.

4. Ja jums nav saņemt, lai 60 dienu darba dienu laikā,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms atstāj negatīvu Atgriezenisko saiti,mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo jautājumu.

1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, kad jūs to saņem,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ, tas 10 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs jums atmaksāsim pilnu naudu,upone saņemšanas postenis tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām sastāvdaļām un palīgierīcēm pieder.

4. Ja objekts tiek bojāts transportēšanas laikā vai nevar izmantot,kā parasti, lūdzu, sazinieties ar mums reālā fotogrāfijas objektus un mēs jums atmaksāsim naudu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte!

- Ā, jūs saņemat kārtībā, un ir labā stāvoklī,mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu atstāt 5-Zvaigžņu Pozitīvas Atsauksmes par darījumu.

Citādi,mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums pirms došanās 1-Zvaigžņu un 3-Zvaigžņu Atsauksmes,mums būs prieks, lai nodrošinātu apmierinošu risinājumu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti