PULUZ 10 collu 26cm RGBW LED Selfie Gredzenu Gaismas Blogger Vlogging Video Gaismas Live Broadcast Komplekti & Tālrunis Skava

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ulanzi video gaisma, komplekts vlog, roku video, apgaismojuma komplekts, tiešraides, blogger, vlog, fona skava, raidījumu fm, kameras video.

    €41.70 €47.39
  • Modeļa Numurs: PKT3044
  • Fit: blogger
  • Iepakojums: Jā
  • Piemērots: Video Studio Live Broadcast Youtube Vlog Makeupe Instagram
  • Zīmola Nosaukums: PULUZ
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Fuction: ar RGB

PULUZ 1.1 m Tripod Mount + 10 collu 26cm RGBW LED Gredzens Vlogging Video Gaismas Live Broadcast Komplekti ar Aukstu Apavu Statīvs Ball Head & Tālrunis Skava

Statīva Stiprinājums

1. Izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija kājas, caurules, izturīgs un izturīgs.

2. Kompakts statīva kājas var salocīt, padarot to pietiekami mazs, lai veiktu tikai par jebkur.

3. Noregulējiet augstumu statīva, pielāgojot centra ass, lai apmierinātu dažādas fotografēšanas koncepcijas.

4. Piemērots mobilajiem tālruņiem, planšetdatoriem, sporta kameras, DV kameras, kartes, mašīnas vai mikro-singlu.

5. Viegls un pārnēsājamo dizains: Ērti lietot ceļojumā vai strādāt ārpus telpām utt.

6. Reizes augstums: 49.5 cm risināties max augstums: 1.1 m.

LED Gaismas gredzens

1. LED riņķa gaisma var tikt uzstādīts uz turētāja un ņemt to visur, to var arī noņemt no statīva jebkurā laikā, pagriežot statīva galvu bumbu var 360 grādu rotējoša var brīvi, lai pielāgotu jebkurā leņķī (turētājs nav iekļauta).

2. Gredzens gaismas ir izgatavots no 46pcs enerģijas taupīšanas LED krelles, tā siltuma izkliedi ir teicama, nemainīga strāva vadīt un augstu krāsu atveidošanas, mīkstina gaismas avots un uzlabo ādas tonusu portretus, fotogrāfijas.

4. RGB krāsu apgaismojums režīmā, regulējamu spilgtumu jūsu izvēlētos,jūs varat pielāgot krāsu un spilgtumu ļoti viegli, ideāls spilgtumu var panākt, ierīkojot papildu krāsains filtri.Dažādas krāsas mīkstu dabīgo gaismu apgaismot savu skaistumu dažādos gadījumos.

5. Plaša pieteikums: Tā ir plaši piemērota āra photo light, aizpildot gaismas telpās, portretu, modes, reklāmas foto, fotografēšana, video utt.

6. Viegls un pārnēsājamo dizains: Ērti lietot un nēsāt, ja jūs ceļojumā vai strādāt ārpus telpām utt.

7. Tālrunis skava piemērots izmērs, platums-5.7-9cm.

Gredzens LED Specifikācijas

1. LED Krelles: 46pcs SMD 5050 RGBW

2. Max Jauda: 15 W (USB 5V / 3.A)

3. Gaismas krāsa: RGB + Baltais

4. Gaismas krāsa:

- Sarkans-Viļņa garums 620-625nm, gaismas plūsma 600mcd/Lm

- Green: Viļņa garums 520-525nm, gaismas plūsma 1000mcd/Lm

- Zilā: Viļņa garums 460-465nm, gaismas plūsma 400mcd/Lm

- Balts: Krāsas temperatūra 6000-6500k

1. Mēs kuģis uz Atopija.lv " adresi tikai.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Atopija.lv kontā ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat. 2. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, bezmaksas piegāde var būt tikai izsekot Ķīnā, bet nav detalizēti sekošanas informāciju jūsu valstī.Ja jūs vēlaties reģistrēts nosūtīšanas metodi, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail vai Atopija.lv Standarta Kuģniecības kas maksā ap $2. 3. Parasti, mēs nosūtīt rīkojumu, lai jums 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu ir apstiprinājusi Atopija.lv. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, izmantojot piegādes laiku vai ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums atbildēsim vienas darba dienas laikā. 5. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Šīs maksas nav iekļautas preces cenas un piegādes izmaksas.

12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums un visiem pircējiem.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu. 2. Mēs vienmēr piedāvājam augstas kvalitātes produktus par konkurētspējīgu cenu, un sniegt labu pakalpojumu, lai jūs. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu un ļauj jums ir laimīgs iepirkšanās pieredzi šeit.Paldies!

John Pinnick2020-12-17
"Good product and Just like the picture,i would recommend! "
Lina Laff 962020-12-17
"This ring light gets really bright and is so easy to adjust"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti