8 x Ģitāra Pakaramais Āķis Turētājs Sienas Stiprinajums Displejs Akustiskā Ģitāra Stāvēt havajiešu ģitāra, Bass Mandolīna Bandžo Sienas Stiprinājumi Pakaramie Melns

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 5 stīgu bandžo, stāvēt vijole, mandolīna mūzika, ģitāras statīvs, mandolīna slicer, akustisko basu lamatas, 8 string mandolīna, ģitāra sienas pakaramais, pegboard ģitāras pakaramie, ģitāra sienas stiprinājums.

    €9.55 €14.04
  • Modeļa Numurs: Ģitāru Izvēlēties Turētājs, Soma
  • Veids: Izvēlēties
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Kontaktdakšas Tips: ES Plug

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

Der visu izmēru Ģitāra, Basģitāra, Mandolīna, havajiešu ģitāra, Bandžo, utt.PIEZĪME:tas, iespējams, nav derīgas diezgan tipiska šauru kaklu, šauras galvas bandžo.

Viegla uzstādīšana ar bezmaksas skrūves un plastmasas sausa-wall mount.

Mīkstas gumijas pārklājuma un porainā materiāla, nodrošina, nr. zīmes, scratch vai nospiedumu uz jūsu visdārgākais stīgu instrumenti.

Regulējami roku platumā, grozāms un paplašināma, lai droši ķēriens jebkuru ģitāra rāmī vai kakla, lai novērstu nevēlamu pilieni vai sitieniem.

Krāsa: Melna

Materiāls: metāls + sūklis

Kāpēc Izvēlēties Šo?

DAUDZPUSĪGA LIETOŠANA: Piemērotas dažādiem stīgu instrumentiem, piemēram, ģitāras, basi, vijoles, mandolīnas, ukuleles un utt.

AIZSARDZĪBAS PĀRKLĀJUMS: Mīkstu sūkli materiāls nodrošina nekādas atzīmes, scratch vai nospiedumu uz jūsu visdārgākais stīgu instrumenti

VITRĪNA JŪSU KOLEKCIJAS: Ideāls par izrādīto jūsu ģitāras un turot tos pie grīdas un prom no briesmām.

izmērs: 13*6.5 cm

Iepakojuma informācija: 8 * ģitāras pakaramie

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti