Mazo 6.8" PP plastmasas Peldošas Zivis Grip Team Sams Kontrolieris Zvejas Lūpu Saķeri Peldošām Gripper Zvejas Knaibles Zivju Turētājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sams peldēt, sams zivis, turētāja stienis, sams zvejas topi, zivju grip lūpu, sams ēsmu, sams zvejas pārtikas, knaibles zvejas jūras zvejas, šķēres makšķerēšana makšķerēšana, Zivju Rokturis.

    €3.36 €6.73
  • Izmērs: 20 cm
  • Materiāls: ABS
  • Zīmola Nosaukums: INSTRUMENTI DX
  • Veids: Zivju Rokturis

Tas ir noderīgs aksesuārs zvejas.

Funkcijas:

Viegls zvejas saķeri ar stingru virvi, viegli izmantot, un izvairītos no pilināmo.

Super power PP būvniecības organismā, tas var būt piekrauts līdz 50kg.

Īpaša dizaina gripper, uzvalks lielākajai daļai zivju, labs palīgs zvejniekiem.

Specifikācijas:

Materiāls: ABS

Krāsas: Zaļa, Zila, Rozā (opcija)

Postenis Izmērs: 20.5 * 2.4 cm

Virves Garums: 20 cm

Postenis Svars: 61g

Iepakojums: Katrs savā PP maisiņā

Zvejas Grip ABS Plastmasas Zvejas Kontrolieris 20.5*2.4 cm Gaismas Zvejas Lūpu Turētāju Gripper Zvejas Rīku Risināt

Piegāde:

Visas preces tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir pārbaudīts.

Visi pasūtījumi no mūsu veikala ir izsekošanas numuru, lai jūs varat pārbaudīt, ja zemes gabals ir.

Visas preces ir bezmaksas piegāde.Parasti, mēs nosūtīt preces ar Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu vai Parasto Pastu Ķīnas Mazo Pakešu Plus.Tas parasti aizņem 15-35 dienas, lai sasniegtu jums.Ja jums ir nepieciešama ātra piegāde ar DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs sniegs jums labu atlaidi.Kad jūs veicat pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties nosūtīšanas veidu, kas jums vēlas.Mēs ievērosiet izsekošanas Nē.lai saraksta vai atstājiet ziņu uz jums.

Atsauksmes:

Mēs ceram, ka katrs klients varēs baudīt iepirkšanās no mūsu Atopija.lv veikalā.Mēs vienmēr stāv atrisināt klienta problēmas.

Ja jūs esat apmierināts ar pirkumu šeit, 5 zvaigznes taring pozitīvi būtu appreciated.Ja jums ir kādi jautājumi par jebkuriem darījumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jūs atstāt nekādu atgriezenisko saiti.Ceru, ka ik klienti var atstāt 5 zvaigžņu vērtējums pozitīvi, atsauksmes, paldies!

Garantijas laiks:

Ja vienums ir defekts, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, dariet mums zināt, 7 dienu laikā pēc saņemšanas.Visi atgriež jāpievieno oriģinālā iepakojuma, kas tika sniegta.Pastmarkas un apdrošināšanas maksas ir neatmaksājamas visus objektus.Lūdzu, sazinieties ar mums jau iepriekš un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.Lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Paldies par jūsu uzmanību.

Par mums:

Mēs vienmēr piedāvā vislabāko kvalitātes produktu un pakalpojumu, lai jūs.Novēlu jums laimīgu iepirkšanās pieredzi šeit!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti