5gab/daudz Tastatūras Pārklājums ir Savietojams Simbols Motorola MC3000 MC3090 MC3190 28 Atslēga

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mc3190, stumbrs aug a3, pīļu tupele, motorola simbols, kulons simbols, a4 skeneris, pildspalvu skeneris, skeneris simbols, Keyswitch, violeta slēdzis.

    €12.35
  • Interfeisa Tips: IEEE 1394
  • Skenēšanas Platums: A3
  • Veids: Svītrkodu Skeneri
  • Jaunums: Jauns
  • Gaismas Avots Skenēšanas: Lāzera Gaismas
  • Skenēšanas Ātrums: 100 skanējumi/s
  • Krāsu Dziļums: 32 Bitu
  • Zīmola Nosaukums: SEEBZ
  • Produkta Tips: Portatīvo Skeneri
  • Laiks, lai tirgus: Aug-04
  • Modeļa Numurs: MC3000 MC3090
  • Optiskā Izšķirtspēja: 300*300
  • Skenēšanas Elements Tips: CMOS
  • Produkti Statusu: Sastāvs

5gab/daudz Tastatūras Pārklājums ir Savietojams Simbols Motorola MC3000 MC3090 MC3190 28 Atslēga

​ ​

Samaksu mēs varam pieņemt, alipay un west union,kredītkartes,qiwi maku,bankas pārskaitījumu

Piegāde Apvienotā Staes,Kanāda,Meksika : 3-8 darba dienas piegādā UPS,DHL ...Spānija Anglija : 3-10 darba dienas piegādā ar DHL,UPS ...Krievija,Brazīlija : 4-20 darba dienu laikā piegādā EMS FexdeIE ..Japen,Singepore,Malaizija : 3-8 darba dienas piegādā EMS FexdeIE ..Citās Valstīs:30-60 darba dienām nosūtīti pa Pastu Ķīnas Mēs parasti kuģis priekšmetus, 24 stundu laikā(izņemot nedēļas nogales un brīvdienas) Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adreses.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza, pirms mēs kuģis savu paketi ārā.Tālruņa numurs dažreiz būs svarīgi, ja jūsu pakete pieder jūsu Muitas iestādē vai tiks likts uz vietējo pasta nodaļu.Tie var būt nepieciešams, savu tālruņa numuru, lai jūs aicinu, lai to paceltu.Starptautiskā pārdevējiem, lūdzu, ir ieteicams, ka muitas savā valstī, var iekasēt nodevas vai citas maksas.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodokļa (tarifa).Pirms jūs atvērt lietā par to nav saņēmusi jūsu pakete, lūdzu, vispirms mēģināt, lai saņemtu savu piegādes statuss.UZMANĪBU!!Jebkuru aizjūras piegādes var aizkavēties dēļ sezonas vietējās svētku dienas, muitas procedūrām/atpakaļ-žurnālu vai kādu citu neprognozējams kuģniecības kavējumiem, kas var rasties lielos attālumos.Ja jums ir nepieciešams steidzami, lūdzu, sazinieties ar mani, lai Paātrinātu sūtījumu, piemēram, DHL, FedEx, EMS..

Atgriež/kompensācijas 1. Jums ir 7 dienas, lai ar mums sazināties un 10 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU! 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu Atopija.lv ID. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.

Par mums Laipni lūdzam mūsu veikalā!Mēs esam Svītrkoda printeri, profesionālā visā pasaulē vairumtirdzniecības uzņēmums, ar mūsu pašu rūpnīcā, kas atrodas Ķīnā.Mēs piegādājam daudziem produktiem, tostarp Svītrkodu printeri,Svītrkodu skeneri,drukas galviņu,svītrkodu laber grāmatas,Kvīšu Printeri,Rullīšu un Karšu printera Lente.Augsta produktu kvalitāte, saprātīgas cenas, lielisku klientu servisu un uzticamu kredītspējas ir mūsu princips.

Atsauksmi 1:Kopš jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies! 2:Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumu un produktu, Mēs sagaidām pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes detalizētu pārdevēja Reitingu, Mēs darīsim to pašu, lai jūs, Ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms atstāj citiem atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierināts risinājumu 24 stundu laikā

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti