3 Slāņi, Balts Virtuve Uzglabāšanas Plaukti Īpašnieks Kustamu MDF Vannas istabas Plaukta Riteņiem Kosmosa Taupīšanas Organizators Kithchen Instrumentu Turētājs HWC

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tjar virtuves uzglabāšana, uzglabāšanas sistēmu, virtuves orgānu, virtuves veļa uzglabāšana, pakaramie organizators, virtuves storag, krāsas plaukts organizators, virtuves organizatori virtuves, 3 slāni plaukts, mdf plauktā.

    €40.57 €54.82
  • Zīmola Nosaukums: Liplasting
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: (medium density fiberboard)

Cienījamie visiem,

Ar šo produktu mēs pārdošanas tiešsaistē, kas mēs kuģis no Francijas, mums ir pilns sastāvs mūsu aizjūras noliktavas Francijā.Bez tam, mums ir arī citas lielas barību, piemēram, bārs, krēsla, vannas dušas galvas set/virtuves jaucējkrāns kopums, mājas, mēbeļu piederumi, un tā tālāk.

Tāpēc, kamēr jūs interesē, vai nolēma iegādāties, lūdzu, ņemiet vērā, ka kuģis no Francijas, kas ir šo produktu pieejama piegāde Eiropā.Parasti , sūtījums būs panākt ar jums 7-10 dienu laikā, mums solīja, piegādes laiks (izņemot gadījumus, brīvdienu vai citu ārējo faktoru, piemēram, slikti laika apstākļi).

Tikmēr, ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, nekautrējieties sazināties ar mums.Mēs esam ļoti gaidīti visi klienti, sazinieties ar mums jautā par sadarbību, mēs būsim ļoti laimīgi un pacietību, lai kalpotu jums.

Tādēļ, jums nav jāuztraucas par produktu kvalitāti, radīt mums ir mūsu pašu desinger, manufacurer, un klientu apkalpošanu.Ja kādas problēmas vai bažas, kas mums ir šeit, lai palīdzētu jums atrisināt to.

Ir lieliska diena, un bauda laimīgas iepirkšanās laiks.

Ar cieņu,

Māja Dzīvesveida Veikals

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti