Airldianer Cross Modelis Elastīgs Sofa Cover Stiept All-inclusive Slipcovers Dīvānu Pārvalki Dzīvojamā Istaba dīvāns Dīvāns Vāciņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 3 sēdvietas dīvāna pārsegs, segums, izvelkamais krēsls un dīvāns, elastīgās sofa cover, zīmogu dīvānu pārvalki, zaļā elastīgs dīvānu pārvalki, vāks dīvāns, zila dīvānu komplekts, paklāju eiropas, stūra segums, dīvāns, divvietīga dīvāna.

    €5.64
  • Modeļa Numurs: ZX040
  • Modelis Tips: svītrains
  • raksts: IESPIESTS
  • Izmērs: Four Size
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Gadījumā Dīvāns: Šķērsgriezuma Dīvāns
  • Stils: Eiropa
  • Ražošana: Kombinācija Komplekts
  • Zīmola Nosaukums: airldianer

Apraksts:

*Pakete ietver: 1pc sofa cover (neskaitot spilvendrānas)

*Materiāls:95% Poliesters+5% Spandex

Izmērs Rokasgrāmata:

1-vietīgo dīvānu vāciņš: garums dīvāns būtu 90 līdz 140cm/ 35 līdz 55 Collas.

2-vietīgo/ loveseat cover: garums dīvāns būtu ietvaros 145 līdz 185cm/ 57 72 Cm.

3-vietīgo dīvānu vāciņš: garums dīvāns būtu ietvaros 190 līdz 230cm/ 75 līdz 90 Cm.

4-vietīgo dīvānu vāciņš: garums dīvāns būtu ietvaros 235 300cm/ 92 līdz 118 Cm.

-Lūdzu, novērtējiet dīvāns ietver roku balsti, pēc tam izvēlieties izmēru.Ja jums nav pasākums, kas ietver roku balsti, dīvāns segtu būs mazāks nekā jūsu dīvāns.

-Ja jums ir problēmas ar izvēloties izmēru, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs palīdzēsim.

Funkcijas:

- Elastīgs audums viegli piemērot.

- Visu kārtās, bez stūriem, ietin, nav viegli rieva;

- Gumiju apakšā, nav vienkārši pārvietošanās.

- Tā ir piemērota lielākajai daļai veida dīvāns, tāpat kā auduma dīvāns, vai ādas dīvāna, ar spraugu.

AIZSARGĀT : Ar slipcover vairogi un aizsargā jūsu mēbeles no noplūdēm, traipi, nodiluma un plīsumu, lai novērstu to no kļūst sagrauta.Tas ir lieliski piemērots mājas ar mājdzīvniekiem, vai ikvienam, kas meklē ekonomisku risinājumu mēbeles aizsardzību, un egles jūsu dzīvojamā istaba un pārsteigt savus viesus ar tēriņiem, mazāk naudas.

VIEGLA KOPŠANA: Viegli izveidot un uzņemt; mašīna mazgājami, aukstais ūdens, nav balinātāju, veļas, veļas zema, ne gludināt.

Piliens Kuģniecība

Mēs pieņemam pasūtījumus no Drop Shipping.Tur būs nenovietojiet nekādus rēķinus, QR kods, promotions, vai mūsu zīmolu, logotipu sūtījumiem.Mēs kuģa, cik drīz vien iespējams, lai jūs.

Par Kuģošanas

Kad jūs maksāt pasūtījumu, mēs nosūtīsim jums pasūtījums 8-48 stundām (izņemot laikā Ķīniešu Jaunais Gads, svētki).Pārdevējs ir Ieteicams, Loģistika: Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, Atopija.lv Standard Shipping, Atopija.lv Saglabāt Piegāde, ePacket ,Īpaša Līnija-YW vai citu labāk loģistika.Jo tie ir ātrāk un izsekojami.Trases mājas lapā: www.17track.net.

Par Pēc-Pārdošanas

Kad jūs saņemat preci un atklāj, ka produkts ir kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs jums nosūtīt vai kompensāciju.Lai atrisinātu šo problēmu labāk, lūdzu, neatveriet strīdu.

Par Atsauksmes

Lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Paldies!Lūdzu, esiet taisnīgi un detalizētu jūsu novērtējumu atsauksmes, palīdziet citiem pircējiem veikt pirkumu, ļaujiet citiem pircējiem zināt par savu pieredzi ar pārdevēju un palīdzēt Atopija.lv drošā vietā, par pirkšanu un pārdošanu.

Sazinieties Ar Mums

Ja jums ir kādi jautājumi par jūsu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pa nosūtītu ziņu ar Atopija.lv.Mēs piedāvājam risinājumu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti