Skaņas, Gaismas Kontroles Moduli, Releju, Slēdzi Kavēšanās Sensors Regulējams 5 V, 12 V, 24 V R9UC

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 12 voltu pogu, 24 v kravas automašīna, 12v jaudas suppli, 24v 5a relejs, 12 pozīcijas daudzfunkcionālo slēdzi, 12 v slēdzis, 8 banda 12v slēdzis vadības panelis, klasiskās attēlu, relejs, releju, skaņu.

    €6.35 €8.25
  • Modeļa Numurs: R9UC1A30115
  • Vienuma Tips: Slēdži
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Slēdža Tips: Slēdzis slēdzis
  • Pašreizējo: -
  • Garantijas laiks: -
  • Materiāls: Plastmasas
  • Sertifikācija: NAV
  • Funkcijas: -

Produkta apraksts

OOTDTY Mūsu jaunāko!Skaņas un gaismas kontroles / releju, slēdzi balss modulis, visas tīkla vienotā skaņas jutība

/ jutīgums intensitāte / regulēšana kavēšanās 1-60 S kopējo veiktspēju no visa, super stabils!

Piezīme: bērnu plate ar sarkano un zaļo, mums nav izvēle, izlases piegādi.

Modulis izmanto:

Apkārtējās vides skaņas un gaismas intensitāte automātiski noteikt, kad skaņas pārsniedz noteikto ierobežojumu,

releju tiek pieslēgtas un laika aiztures laiku automātiski, un pēc tam izslēdziet.

Gaismas kontroles funkcija var tikt aktivizēta arī būs slēgts.Kontroles aparātu, lai noteiktu gaismas intensitāti vai

gaismas intensitāte vai mazāk atvērti.

Mikrofons attēlu un metināšanai ar gaismjutīgās pretestība tikai demonstrācijas nolūkā, lai izvairītos no

iejaukšanās no releja izslēgtu mikrofona skaņu, efektīvu produktu piegādi ar pagarinātāja.

Moduļa Funkcijas:

1. Balss / skaņas un gaismas kontroles Izvēles: var izmantot tikai balss, skaņas un gaismas kontroles funkciju var izmantot arī tajā pašā laikā.

2. Divas skaņas pastiprināšanas, 100-5000 regulējams pastiprinājums, (kas atbilst aptuveni 10 līdz 90 decibelu skaņas),

regulējams skaņas intensitātes slieksnis.

3. Gaismas intensitāti slieksni 10-10000LX regulējama jutība (vairāk vai mazāk līdzvērtīgi pilnīgi melna

saulains pusi dienas ēnu spilgtuma diapazons)

4. Pull 1-60 S regulēšana kavēšanās laiks (neprecīzas kavēšanās, kondensators iekraušanas un izkraušanas kavējuma laiku,

ar skaņu izraisot attiecības).

5.Reversās polaritātes aizsardzība, otrā barošanas nedarbojas, netiks apdegums moduli.

6. Plaša ieejas sprieguma 5-30 V, ultra-plaša darbības joma.

Moduļa parametri:

Barošanas spriegums: 5-30 V ( izslēdziet elektroenerģijas piegādi, ja 6Vd shorting klp, atcerieties!Nepareiza izvēle var sadedzināt modulis)

Diapazons skaņas intensitāte: par 10-90 dB regulēšana.

Gaismas intensitāte band slieksnis: aptuveni 10-10000Lx regulēšana.

Kavējuma laiks: 1-60 S regulēšana (bez kavēšanās, precizitāte kondensators iekraušanas un izkraušanas kavējuma laiku, ar sprūda mēlīti skaņas)

Maksimālā slodzes strāva: 10A / 220V

Moduļa izmērs: 50mm * 33mm * 18mm (L * W * H) M3 skrūves montāžas caurumi novietota.

Īpaša Piezīme: Nesen, pircēji teikt šādi jautājumi 1: Nestabilitāti Kavējuma laiku, šajā modulī kavēšanās capacitive gāzizlādes kavēšanos, kavēšanos garums pilnībā izraisa skaņas kondensatoru iekraušanas un izkraušanas lēmumus.Sprūda izskatās lieliski, kavēšanās punktu kungs, mazo punktu kavēšanās skaņas būs zemāks, tests ir ļoti vienkāršs gāzes sensors, kas pūš uz sliekšņa kavēšanās ir, protams, daudz vairāk, nekā runāt. 2: sprūda apstāšanās, sensoru var uztvert visas skaņas, releja izejas, releja tiks balss Kaka, izraisīs modulis risinājumi: (1) attālums sensors no releja (nodiluma sensoru 20 cm līnijas , Lai vairāk sevi izstiepts); (2) jutīgums uz leju nedaudz, skaņa var tikt atsijāti no releja.

Darbību un instalācijas instrukcijas (ļoti svarīgi!Vienmēr rūpīgi izlasīt)

Moduļa sūtījumi ir bijuši konstatēti agrāk, bet sakarā ar dažādu konkrētās jomās, ir jāpielāgo, dziesmu, kuru vēlaties izmantot.Procedūra ir šāda:

Moduļa izmantojot griešanas precizitāti potenciometrs, var pagriezt uz augšu par 30 nedēļas, lūdzu, esiet pacietīgi, regulējams šarnīrsavienojuma galva var dzirdēt nelielu skaņu Kaka, šajā laikā nebūtu pagriezts.

Pamatideja ir šāda: izslēdziet gaismu vadības funkciju, kavējuma laiks līdz minimumam, regulēt skaņas intensitāte, un pēc tam pielāgot kavēšanos, beidzot regulēt gaismas intensitāti.Atcerieties, ka varu izvēlēties pin nav nepareizi!

1. Pārliecinieties, ka photoresistor ir aplauzts, black tape (matt veids atklāta tipa, izslēdziet gaismu vadības funkciju pirms nodošanas ekspluatācijā ekvivalents)

2. Elektroapgādes modulis: Apstiprināt pozitīvas un negatīvas (reverse netiks apdegums, bet nedarbojas), ja barošanas spriegums 6V, pārliecinieties, lai izslēgtu shorting klp!Pretējā gadījumā modulis būs apdegums !!!

3. pulksteņa rādītāja virzienā, lai noregulētu kavēšanās, tiks pārcelta uz zemāko kavēšanās, lai atvieglotu pielāgošanos skaņas intensitāti.

4. relatīvi klusā vidē, atkļūdošanu, intensitātes slieksnis regulēšanas taustiņu skaņas jutība palielinās pulksteņrādītāja virzienā pret pulksteņa rādītāju jutīgumu.Vispirms pulksteņrādītāja virzienā regulēšanu, tāpēc, ka relejs nav slēgts (LED off).Pēc tam runā, vai aplaudēt, ievērot LED deg (saistības tiek nodotas īsāks, tad uzreiz off).Pakāpeniski pielāgotu jutības līdz brīdim, kad jums tas ir nepieciešams.

5. Pēc pielāgojot atbilstošas akustiskās intensitāte pakāpeniski pielāgot kavēšanās, pogas, pa kreisi, slēgts runāt moduli, vai aplaudēt jūsu rokās, līdz aizkaves laiku, kas jums nepieciešams.Kavēšanās ilgāk kā vienu minūti.

6. Ja jūs vēlaties, lai gaismas kontroles funkciju (tas ir, tikai Mate ir uzlīmēšanu punktu, photoresistor augšējā melnu lenti ripped, pogu regulēt gaismas intensitāti.Pulksteņrādītāja virzienā, jo tuvās gaismas (kas ir tumšāks, lai pull) un pretējā virzienā, gaismas kļūst spēcīgāka.Lai izslēgtu gaismas vadības funkciju, izmanto tiešo līmlenti, lai segtu photoresistor.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti