88pcs Tīru Salveti Ekrāna Dezinfekcijas Mitrās Salvetes Kamera Datoru LCD Tālrunis Monitora Noslaucīt Auduma Kausa Attīrīšanas Sterilizācija

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tualetes tīrīšanas salvetes, tabula tīrīšanas salvetes, tīru salveti, koka tīrīšanas salvetes, labs ekrāns, datora tīrīšanu, tīrīšanas salvetes mazgājams, tīra ekrāna tīrītāji, labs monitors, metāla tīrīšanas salvetes.

    €4.32 €6.08
  • Izmantošana: Sadzīves Tehnikas
  • Materiāls: Citi
  • Iezīme: Noliktavā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

88pcs Tīru Salveti Ekrāna Dezinfekcijas Mitrās Salvetes Kamera Datoru LCD Tālrunis Monitora Noslaucīt Auduma Kausa Attīrīšanas Sterilizācija

LCD ekrāns filmu tīrīšanas salvetes, mobilo tālruni, salvetes, 88 tabletes

produkta rokasgrāmatu:

Ekrāna tīrīšanas salvetes (anti-static, neabrazīvs, efektīvu tīrīšanu, noņemams salvetes) 88 gab

Tīrīšanas salvetes: Noņemt vāku un asaru pie sub-kabatas.Atrast sākumā, salvetes un lēnām izvelciet atverot vāku, lai uzlabotu vāku viegli izmantot.Izmantojot, vienkārši velciet salvetes pa diagonāli no pavelciet vāciņu un asaru pie ledusskapja beigām.Ja tīrīšanas, vienkārši noslaukiet virsmu elektroniskās ierīces un atbrīvoties no salvetes pēc lietošanas.

Piezīme: Izvairieties no kontakta slapjš audu ar acīm.

Uzglabāt vēsā vietā, lai izvairītos no augstas temperatūras vai tiešiem saules stariem, kas izraisa audu mitrā sauss un ietekmēt izmantošanu efektu.

Nelietojiet pārtikas, piederumi vai cilvēka organismā.

Vāks ir jāaizver cieši noslēgt pēc lietošanas.

Darbības joma: TV ekrānā, LCD monitors, LCD TV, video ekrānu, skārienjutīgo ekrānu, dators, fakss, skeneri un printeri, tastatūras, kameras, un citi elektronikas produkti.

Instrukcijas

1. Lūdzu, ņemiet LCD īpašu tīrīšanas audums tīra un maigi noslaukiet to vienā virzienā.Ja ir spītīgs plankumiem, lūdzu, izmantojiet to ar LCD displeju ar īpašu tīrīšanas līdzekli.

2. Noslaukiet ekrānu uzmanīgi ar sausu LCD īpašu tīrīšanas audums pašā virzienā, tā, ka uzkrāto putekļu LCD ekrāns ir noņemts sākotnēji.

3. Turiet smidzināšanas uzgalis un 1 vai 2 reizes uz tīru platību, LCD īpašu tīrīšanas auduma, lai veiktu tīrīšanas audums nedaudz mitra, pēc tam noslaucīt spītīgs plankumiem uz ekrāna ar tīrīšanas drānu.

4. Pēc spītīgs traipi tiek noņemti, tīru ekrāna vienā virzienā atkal ar tīru LCD īpašu tīrīšanas audums.

5. Ekrāna tīrīšanas un apkopes cikls ir ieteicams 2-3 dienas un laiki.

specifikācija:

Izmērs: 80 * 80 * 157mm / 3.15 * 3.15 * 6.18 "

Izejvielas: ūdens attīrīšana, izopropilspirts, papildu importēto aktīvo farmaceitisko antistatiķi.

Svars: 0.15 kg

Galvenais lietošana: Piemērots digitālo produktu, piemēram, LCD monitoriem, TV ekrāni, digitālo fotokameru, datoru monitori, tastatūras, klaviatūras, monitori, motoru korpusi, vāki un trauku mazgājamās mašīnas.

Kā lietot: Atvērts vidū noslēgtā vāku un pārvietojiet slapja papīra, ar automātisko plīsumi daļa.

iepakojuma saraksts

1 * 88 salvetes

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti