Broadlink RM4 Pro con Rm4C Mini Smart Home Automation WiFi IS RF Universālā Viedās Tālvadības pults Strādā Ar Alexa

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: broadlink rm 4 pro, ios mājas automatizācijas, wifi modulis mi, smart home, maršrutētājs, pielāgot wifi, kamera broadlink, broadlink, mājas apstākļos, homekit slēdzis.

    €8.59 €12.26
  • Jaunu Modeli: broadlink rm4 pro
  • Funkcijas: WIFI IS RF Slēdzi Tālvadības pults
  • alexa amazon: Darbs ar
  • google assistente: Darbs ar
  • RF frekvence: 433mhz
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Broadlink Mājas Automatizācijas Moduļi
  • IFTTT: Jā
  • App: IHC iOS/Android
  • Stils: Automātikas komplekts
  • Valsts Montāža: Ready-to-Go
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Sertifikāts: CE ,ROHS
  • Sertifikācija: ROHS
  • Wifi: interruptor wifi
  • google home: Darbs ar
  • Darba temperatūra: 0'C~50'C
  • Ieejas Jauda: DC5V/ 1A
  • Piliens Kuģa: Dropship Broadlink rm pro
  • Pievienojiet strāvas adapteri: ES/ASV/UK Standarta variantā
  • Vairumtirdzniecība: Vairumtirdzniecības Broadlink rm pro
  • Zīmola Nosaukums: broadlink
  • Infrasarkano Staru Frekvences: 38k
  • krāsa: melns
  • Kameru, Kas Aprīkota: No

Broadlink RM4 Pro Bestcon Rm4C Mini Smart Home Automation WiFi IS RF Universālā Viedās Tālvadības pults Strādā Ar Alexa

Piezīme: 1.Paroles WLAN, kas nav ilgāks par 32 rakstzīmes un nav īpašas rakstzīmes, piemēram, atstarpe, domuzīme, utt. 2.Atbalsta WiFi 2.4 GHz b/g/n(Tikai) 3.Neder: IR signāla ar 56K frekvenci, RF ierīces, ritošo kodu.Pachetul contine: 1* Broadlink RM4 PRO, 1 cablu alimentare micro-USB(nu este inclus adaptera priza), 1* lietotāja rokasgrāmata 【AUGSTS SADERĪBAS] aicina: BroadLink Wi-Fi Hub RM4 pro atbalsta RF (315MHz & 433MHz) kontrolē ierīcēm, piemēram, smart, motorizētie elektriskie aizkari/žalūzijas/toņos motors, projektoru un gaismas slēdzi; Atbalsta 50,000+ IS kontrolē ierīces ar pilnīgu integrāciju, piemēram, TV, STB, Gaisa kondicionētājs, Ventilators, videokameru, DVD un vairāk.Tiešsaistē atjaunināts IS bibliotēku, lai nodrošinātu jaunākās ierīces ir vienmēr saderīgi.Iespēja programmu ierīces un uzziniet, pogas, ja nav pieejams mākonis datu atbilstību.

Broadlink RM4 Pro

atjaunināta no broadlink rm pro+ JAUNAS FUNKCIJAS - Atbalsta ārējās Temperatūras un Mitruma Sensors USB Kabeli (jāiegādājas atsevišķi), pievienojiet to RM4 pro, BroadLink App parādīs, istabas temperatūru un mitrumu.Nulles Konfigurācijas, kas darbināmi ar FastCon tehnoloģiju, pievienojiet pirmo FastCon ierīcē Programmu, kā parasti, pēc tam, kad ieslēdzat citu jaunu FastCon ierīcēm, tie tiks automātiski atklāts un redzams App.Broadlink RM4 Pro Saturs: 1x RM4 PRO 1x USB Kabelis 1x Manuālā

BALSS VADĪBA UN IFTTT

BALSS VADĪBA UN IFTTT - Savietojams ar Alexa, lai balss kontroli, TV, STB, Gaisa Kondicionieri un Ventilatori, kas ir saderīgas ar Google Home balss kontrolēt savu Gaisa Kondicionētāju.Pārliecinieties, ka ierīces var vadīt attālināti no ārējiem tīkliem.Jo Amazon Alexa/Google Home/IFTTT Programmas, ļauj iemaņas/pakalpojumu nosaukts BroadLink saite kontu un atklāt ierīces.JAUNU BROADLINK APP KONTROLES - Jaunu App nosaukts BroadLink tagad ir pieejama Apple App Store un Google Play.Jaunu Programmu, ir labākas lietotāja pieredzes, konfigurācijas un radot ainu, kā IHC.Bez tam, ja tev ir Android tālrunis apvieno INFRASARKANO starotāju sevi, jūs varat to izmantot, lai kontrolētu jūsu IS ierīces no BroadLink App kā tests, pirms jūs nolemjat iegādāties mūsu produktu.Piezīme: RM4 pro atbalsta tikai 2,4 GHz (NAV 5 GHz), Wi-Fi, lai konfigurētu Programmu.

Broadlink Tālvadības Sensors Piederumu, Temperatūras un Mitruma Monitoru, USB Kabelis, Darbs ar Broadlink RM4 Mini RM4 Pro Smart Remote

HTS2 atbalsta tikai BroadLink RM4 mini un RM4 Pro universālā tālvadības, tā neatbalsta BroadLink RM mini3, RM Pro+ vai BestCon RM4C mini.DARBOJAS AR RM4 MINI UN RM4 PRO: BroadLink HTS2 Sensors Aksesuārs apvieno funkcijas, temperatūras un mitruma sensors un USB barošanas kabelis.Pievienojiet to RM4 mini un USB adapteri tāpat kā parasts USB kabelis, vadības panelis RM4 mini gadā BroadLink app, tas būs redzams, temperatūra un mitrums telpā, kurā sensors atrodas.Piezīme: Tas atbalsta tikai BroadLink RM4 mini un RM4 Pro universālā tālvadības, tā neatbalsta BroadLink RM mini3, RM Pro+ vai BestCon RM4C mini.TEMPERATŪRAS UN MITRUMA SENSORS: Šis sensors ir ļoti īpašs, atšķirībā no tradicionālajām, tā ir integrēta USB kabeli, ļoti mazs un jauks, jūs pat nepamanīsiet tā esamību, ja jums nav jāmaksā uzmanību uz to skatās.Bet tas tiešām palīdz jums, lai noteiktu precīzu iekštelpu temperatūra un mitrums, un parādīt jūsu tālrunim, lai jūs varētu zināt, iekštelpu vides jebkurā laikā un jebkurā vietā.

RM4C mini Universal 3G, 4G, Wifi IS Mini Tālvadības Saderīga Alexa, Google Palīgs A/C

Piezīme: BestCon RM4 C Mini ir jauns modelis.Kāda ir galvenā atšķirība ar Broadlink mini 3: 1. BestCon ir subbrand no Broadlink uzņēmums, izmantot jaunas lietojumprogrammas nosaukums Broadlink. 2. Piezīme Tagad google slēgts contaction Televizoriem un citām izklaides ierīcēm, rm4c mini tikai var kontrolēt gaisa kondicionētājs, kas caur to 3. Bestcon RM4 C mini nav Broadlink RM4 mini, dažādi modeļi.BestCon RM4C mini BroadLink BestCon RM4C mini Kontrolētu Jūsu IS Iekārtu no jebkuras vietas BroadLink RM4 C mini remote ieslēdzas jūsu viedtālrunis par universālā tālvadības un integrē kontrolēt mājas izklaides un automātikas ierīces vienā, ērti lietojamu bezmaksas Programmu.BroadLink RM4 C mini var strādāt ar Alexa.Kad pārī ar Alexa, BroadLink RM4 C mini dod jums brīvroku balss kontroli pār jūsu ierīcēm, piemēram, ieslēgt/izslēgt jūsu TV vai pagriežot uz augšu/uz leju skaļuma, izmantojot balss komandu.

Green Fay2020-11-11
"It does not support RM4C mini. It is written with small letters under that it supports RM4 mini (mind the missing C letter). I have RM4C mini..."
Avdeevv19852021-01-07
"Took about 15mins to connect up and setup to Amazon Alexa. Both TV and heatpump were quick to set up. Very happy with goods and seller."
Poklimenko2020-11-30
"Well received, works but I galley to pairing to my phone, is that a remote is not record by default, it is the galley .. The RF I can not pair them at broadlink .."
Andrey90962021-02-09
"Thanks for the fast delivery."
Andreasdehn12020-12-15
"Once you choose the product are no longer could disdire order and then I had to pay € 44 also if you ne risultavano many less nell'annuncio"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti