Izsmalcinātu Jautri Lielo Futbola Aromātisks Squishy Šarmu Lēni Pieaug Simulācijas Mazulis Izspiest Rotaļlieta Bērnu Rotaļlietu Dzimšanas dienas Dāvana 16*9*9 CM

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: squishi, vēdera vīriešiem, milzu squishi, korsete tauku, spiediens kniežu, cape meitene, malinua, jumpsuit monster, jumbo kawaii squishy, sīkfailu romper.

    €3.24 €4.33
  • Vecums: 8~13 Gadi
  • Brīdinājums: nevar ēst
  • Tēma: Dzīvnieki & Dabu
  • Materiāls: Pārtikas Klases PU
  • Sertifikācija: Ķīna sertificēts (3.C)
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: CT074

Iezīmes: Pavisam JAUNU un augstas kvalitātes.Bērniem, kas jaunāki par 6 gadiem, ir aizliegts spēlēt.Produkts ir ļoti tīkams temperatūru, Bet nelieciet tam mutē.Piemērots bērniem, kas ir vecāki par 6 gadiem un pieaugušajiem stresa atslodzes formu spēlē.

Specifikācijas: Materiāls: Pārtikas Klases uz AUGŠU.Produkta izmērs: 16*9*9 CM .

Piezīme: var būt nelielas atšķirības krāsu faktisko objektu.Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies.

Paketē Iekļauts: 1 Gab. * Squishy Neviens Mazumtirdzniecības Kastē.Pildīta Droši Burbulis Soma.

Par Kuģošanas

A. Mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Mēs parasti kuģis ar Cainiao super ekonomiku pasaulē.Ja vēlaties, lai citas izteikt kā: DHL, EMS, Fedex, utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments.

Cainiao super ekonomikas globālās Piegādes laiks ir aptuveni 35-60 dienas ; Fedex vai DHL un EMS ir par 7 -15 dienas

B.Lūdzu atstāt mums ziņu, lai informētu mūs, izmēri un krāsas jūs vēlaties, mēs nosūtīt preces ar savu informāciju, vai mēs nosūtīsim izlases veidā.

C. Lūdzu, sūtiet pilnīgu pareizo adresi un tālruņa numuru, un mēs būsim gatavi aprēķināt kuģniecības izmaksas jums.Jauktas krāsas un modeļi ir gan atzinīgi novērtēja mūsu veikalā.Mēs darīsim kombinētās piegāde par jums.

D. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtītu e-pastu un mēs atbildēsim jums asap.Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Atgriezties & Kompensācijas

A. pircējam jāsniedz pierādījumi par problēmu objektus.

B. Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko kuģniecības maksas.

C. pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

Par Feedfack

A.Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis!Piešķirot negatīvu vai neitrālu atsauksmes ir ļoti nopietna attieksme un mēs pārliecināmies, ka mēs VARAM atrisināt jūsu problēmu, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs patiesi ceram, ka jums patīk mūsu objektus un baudīt mūsu pakalpojumu.Mēs ar nepacietību gaidīsim jūsu POZITĪVAS ATSAUKSMES.

B. Ja tas ir Pievienots produktu attēlus, atstājot mums pozitīvu feeback uzvarēs par brīvu jauki dāvanu ar savu nākamo pasūtījumu!THANK U ĻOTI DAUDZ!

Musiqdiva052020-10-11
"I love and perfect sending as usual, thank you very much."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti