MOVOLS H. 265 Video Novērošanas Sistēmas 5MP HD H. 265 DVR 4GAB CCTV Kamera Nakts Redzamības Ūdensizturīgs Drošības Kameras Sistēmas Komplekts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: aizsardzības, drošības kameras, kamera secur, kameras cctv drošības sistēma, komplekts, kameru testētājs, komplekts cftv kamera, 2 cctv drošības kameras sistēmas komplekts, imx485, vrr, cctv dvr, onvif poe.

    €165.05 €270.57
  • Video Izejas: VGA / HDMI
  • Function2: Ūdensizturīgu IP66
  • Rezolūcija: 5MP
  • DISKU: Var nopirkt veikalā
  • Modeļa Numurs: MO-KOMPLEKTS-1584B
  • Sertifikācija: PSE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Movols Aizsargs jūsu mājās
  • Kabeļa Garums: 18m
  • Function1: IR
  • DATORI Fotokameras: 4 GAB. 5MP Kamera
  • kompresijas: H. 265
  • Horizontālā Izšķirtspēja: 5MP

Piezīme: noklusējuma izvades sistēmas izšķirtspēja ir 1920*1080 , lūdzu, pielāgot izšķirtspēju līdz 2560*1944. gadā konfigurācijas (galvenā izvēlne-sistēmas iestatījumi-kodēšanas iestatījumus).Perimetra Signalizācijas Movols video novērošanas sistēmu nodrošina vairāk viedās aizsardzības pasākumus.Jūs varat izvēlēties vienu no 8 kanāliem, lai uzstādītu brīdinājuma līnijas.Kad objekts pārtraukumi, sistēma automātiski ierakstītu un nosūtītu jums brīdinājuma ziņojums.

Objektu Aprūpes Movols video novērošanas sistēma, var rūpēties par savu drošību.Vienā no 8 kanāliem, var noteikt aizsardzības zonu vienumus, kas jums nepieciešams.Tad, kad tos pārved, tiks parādīts brīdinājuma ziņojums un sistēma automātiski ierakstīt un saglabāt.Humanoīdu Atklāšana

Ja chane 01 atklāj humanoīdu kustības, sistēma nosūtīs signālu (Show ziņu PROGRAMMU, Sūtiet e-pastu, sistēmas skaņas signāls).Jūs varat zināt, ka kāds tuvojas jūsu mājās jebkurā laikā, jebkurā vietā.

Kustības detektors —Gudrākais Veids, lai Brīdinājumus, Kad kustība ir konstatēts pārraudzības zonas,tūlītējai e-pastu tiks nosūtīts uz jūsu pastkasti, un tālrunis automātiski.Iegūt visu informēja, pat jūs esat prom no mājām. · Jūs varat izveidot īpašu, lai kontrolētu noteiktas jomas, kā jūs vēlaties. · Jūs varat pielāgot, lai samazinātu viltus trauksmes. · Jūs varat pārbaudīt atskaņošanu jebkurā laikā, lai noteiktu to, kas noticis Papildu H. 265 Video Kompresiju

DVR Komplekti Pieņem progresīvu H. 265 video kompresiju samazina par 50%, faila izmērs un saglabāt pašu kvalitāti, salīdzinot ar H. 264 viens.

Tālvadības Apskatei, jebkurā laikā, Jebkurā vietā

Nav svarīgi, kur jūs esat, jūs varat attāli piekļūt drošības kameru, lai redzētu tiešraidi, un palikt savienotas.Attālināti apskatīt kameru, izmantojot bezmaksas Movols App savā mobilajā ierīcē, bezmaksas Movols Klientu uz sava datora, web pārlūkprogrammas (IE, Google Chrome, Microsoft Malas, Safari, Firefox, u.c.).

Ūdensizturīgs strādā Perfekti, ārpus Telpām, kā Arī Iekštelpās

MOVOLS novērošanas kamera ir ciets alumīnija korpuss, gan korpuss ar ūdensizturīgu IP66 reitings.Tātad, jūs varat justies brīvi, lai to instalētu, āra, tāpat savu garāžu, pagalmu, vai jebkur citur.Tas var izturēt skarbos laika apstākļos, tostarp lietus, sniega, intensīvu auksta un siltumu.

Lieliska Nakts Redzamības Kamera

Jaunās paaudzes 18pcs SMD gaismas un infrasarkano starojumu, 24 stundu modrību,aood pārliecību, novēršot draudus drošībai.

Piemērots Dažādās Vietās Uzraudzības

Kamera ir izcilas pielāgošanās spējas ļauj veikt nevainojami telpās/ārpus telpām.

Hibrīda 5 in1 XVR

Movols penta-brid full HD ierakstītājs iebūvēts self-adaptīvais režīms, lai savienotu visu veidu kameras (Analog,AHD,TVI,CVI un IPC),pamatojoties uz šo modernu tehnoloģiju ,sistēma reģistrē 5MP video par visas kameras

Plug and Play

Visas sastāvdaļas, kas iekļautas KOMPLEKTĀ,ar vienu soli get gatavs lietošanai

Tagad mums ir noliktavā pie Krieviju, no turienes mēs varam nodrošināt nodokļu brīva un ātra sūtījumu jums; pasūtījumi no Ķīnas, noliktavas, mēs varētu uzlabot savu sūtījumu uz labāku ceļu.Sūtījums no Ķīnas var nākt ar papildu muitas Nodevām, Nodokļiem un Attālinātās Jomā Maksu, lūdzu, lai uzzinātu par savas valsts pasūtījuma politiku, Movols nav atbildīgs par šo maksu.

Mēs nodrošinām 2 gadu garantija DVR un Kameras.Jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, komunikācijas, ir daudz efektīvāk nekā atverot strīdu.

Jekaman Pirog2020-09-09
"Thank you... Order arrived .."
Gx5wf09r2020-09-17
"good seller~ kindness~ good quality ~"
Greentbird20002020-12-23
"Everything is super. Packed well. not yet installed."
Future06072020-12-04
"Very fast delivery. The seller as always on top! Thank you."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti