Logitech G402 Hyperion Fury FPS Spēļu Pele ar 4000DPI ātrgaitas Kodolsintēzes Dzinējs 32 BITU ARM Procesoru Atbalstu Windows 10 8 7

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: logitech mx master 3 papildu, ilgi vadu peli, asmens fusion, g402 logitech, lqs spēļu pele, lagitech g pro, logitech, AMD, logitech peles, šķidro peles.

    €35.79 €42.10
  • DPI: 4000
  • Laiks, lai tirgus: 2018
  • Veids: Ar vadu
  • Bruto svars: 220g
  • Taustiņu skaits: 8
  • Rokas Orientācija: Tiesības
  • Interfeisa Tips: USB
  • Modeļa Numurs: G402 Hyperion Fury
  • Darbības Režīms: lāzera
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: logitech
  • Logitech Modelis: G402
  • Stils: Pirkstu

Logitech G402 Hyperion Fury FPS Spēļu Optiskā Pele ar 4000DPI ātrgaitas Kodolsintēzes Dzinējs

Nē Lodziņā :90% jauno,bez oriģinālā iepakojumā

ar Kasti:oriģināls ar paketi

Paziņojums:Mums veikala produktiem ir divas iespējas, iepakojuma un bez iepakojuma, bez iepakojuma produktu un iepakojumu produktu, ir pats, mēs tikai ietaupīt iepakojums, transporta izmaksas, lai labāk nodrošinātu jūs ar cenu, jūs varat būt pārliecināti, ka produkts ir 100 % Oriģināls, un mēs nodrošinās, ka jums iegādāties preci, transporta procesā, vairāk, droši un ērti.Ja jums ir kādi jautājumi,esat laipni aicināti sazināties ar mums!Iepakojums: Logitech G402 Melna Logitech G402 Melna (bez iepakojuma)

TEHNISKĀS SPECIFIKĀCIJAS

Kodolsintēzes Dzinējs hibrīda sensors 8 programmējamas pogas On-the-fly DPI Komutācijas 32 bitu ARM procesora 1 milisekunžu ziņojums ātrgaitas noklikšķinot Pilna ātruma USB

IZSEKOŠANA

Izšķirtspēja: 240-4000 dpi Maks.paātrinājums: >16 G Max.ātrums: >500 ips

ATSAUCĪBA

USB datu formāts: 16 biti/ass USB ziņojums ātrums: 1000 Hz (1 ms)

IZTURĪBA

Taustiņus (pa Kreisi / pa Labi): 20 miljoniem klikšķu Kājām: 250 km (155.3)

PRASĪBAS

Windows® 8, Windows 8.1, Windows 7 vai Windows Vista® Powered USB ports Interneta pieslēgums un 100 MB vieta cietajā diskā (par papildu programmatūras download5Download Logitech Spēļu Programmatūra

IEPAKOJUMA SATURS

Peles Lietotāja dokumentācija

KODOLSINTĒZES DZINĒJS ĀTRGAITAS IZSEKOŠANAS

Sarežģītu sensoru tehnoloģija ultra-fast spēļu.Hyperion Fury apvieno optiskais sensors, kas raksturo Logitech Delta Zero™ tehnoloģijas, ar mūsu ekskluzīvo Kodolsintēzes Dzinējs™ hibrīda sensors, lai izsekošanas ātrumu, kas pārsniedz 500 IPS.

8 PROGRAMMĒJAMAS POGAS

Pielāgot, lai atbilstu jūsu stilu spēli spēlēt.Pielāgot savu peli, ar 8 programmējamas pogas.Vai jūs vēlaties, lai mest granātas vai ātri piekļūtu savu krājumu, tas ir rokas stiepiena attālumā.Pēc izvēles Logitech Spēļu Programmatūra ļauj izveidot viegli.

ON-THE-FLY DPI KOMUTĀCIJAS

4 iestatījumus labākai kontrolei, kā tu spēlē.Slēdzis, ar četriem DPI iestatījumiem vienā mirklī.Muļķītis ienaidnieks visā karte (250 DPI) pirms bēgšanas, kas mirgot ar aci (4000 DPI).Ar on-the-fly DPI komutācijas, jums ir elastīgi reaģēt uz haosu kaujas ar precizitāti.

8 PROGRAMMĒJAMAS POGAS

Pielāgot, lai atbilstu jūsu stilu spēli spēlēt.Pielāgot savu peli, ar 8 programmējamas pogas.Vai jūs vēlaties, lai mest granātas vai ātri piekļūtu savu krājumu, tas ir rokas stiepiena attālumā.Pēc izvēles Logitech Spēļu Programmatūra ļauj izveidot viegli.

1MS ZIŅOJUMS LIKME

Pastāvīgu komunikāciju.Ar 1 milisekunžu ziņojums likmi, jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu kustības, paziņos, izmantojot USB ātrās ātrumu bez traucējoša vrg.

ĒRTS DIZAINS

Maksimālu komfortu maksimālais ilgums.Atjauninājums classic G400s formas, lai uzlabotu funkciju un komfortu.Kombinācija vieglu materiālu un gumijas rokturi palīdzēs nodrošināt, ka jūsu spēļu sesijas pēdējā tik ilgi, cik vien iespējams.

Mazumtirdzniecības Produktu Foto

Paziņojums: Mēs izmantot burbulis paketi, lai aizsargātu jūsu parce,neuztraucieties,pēc jūsu maksājumu darīts, un mēs nosūtīsim to jums, cik ātri vien iespējams!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti