1GB Mazo Metāla, Alumīnija Herb Atlicināt Jar Mini Portatīvo Tējas Kannas Hermētiskā Smarža Pierādījums, Konteineru Uzglabāšanas Kaste AAA0846

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bulk container, tēja ar cukuru, kafija uzglabāšanas burkas, alva tējas kaste, pagriezt spice jar, pārtikas storag, glābējs, jar spice, herb konteineru vienkārša, var uz kafiju, konteineru geocaching.

    €3.59 €5.13
  • Izmērs: S
  • Modeļa Numurs: AAA0846
  • Iezīme: Noliktavā
  • Veids: Uzglabāšanas Pudeles & Burkas
  • Garšvielas Konteineru stili: VĀCIŅU
  • Iepakojums: 1
  • Jauda: 0-100 ml
  • Materiāls: Alumīnija
  • Zīmola Nosaukums: D. berite

Apraksts

*Apraksts: 1.Izturīgs, Hermētiskā,Uzglabāšanas Tvertnēs. 2.Mūsu Atlicināt Burkas ir izgatavoti ar augstas kvalitātes alumīnija, un ir ideāls risinājums, lai saglabātu un saglabāt jūsu mīļākie augi, pārtikas produkts vai produkti. 3.Šie atlicināt burkas ir nošķirts, vienkārši lietojams un pārnēsājams. 4.Atšķirībā no dažiem citiem, alumīnija bundžas, mūsu burkas ir veidots ar precizitāti threading un ruer zīmogs, lai padarītu tos smarža pierādījums, smarža, bezmaksas, hermētiski un ūdensnecaurlaidīgi. 5.Turklāt, alumīnija sniedz inertu nav reaģējošas virsmas, kas nav dege, leach, vai absorbēt chels. 6.Mūsu alumīnija burkas bloku, apgaismojuma (ieskaitot ultravioleto starojumu), kas ir īpaši kaitīgi organiskie materiāli, saglabājot savu preču svaigāku ilgāk. 7.Tās var izmantot, lai uzglabātu ne-pārtikas precēm, piemēram, losjoni, eļļas un šķidrumus.Mūsu SimpleChoice Atlicināt Burkas ir optimizēta, lai būt ļoti funkcionāla, dist, un izturīgs, nodrošinot jūsu stuff, paliek svaiga un tīra, bet arī tiek nenosakāms, pat zinošākiem deguna galā, nav svarīgi, cik stipra smarža. * Materiāls: alumīnijs *Izmērs: 5.2*6cm/2*2.4" *Stāvoklis: 100% new * Iepakojums: 1pc par Atlicināt Burkas (Pārējie piederumi nav iekļauti).Lūdzu uzmanību: Sakarā ar manuālo mērījumu , iespējams 0.1-0.3 cm novirze pastāv,ceru, ka jūs varat saprast. * Par krāsu: Ir nelielas atšķirības starp attēlu un reālo objektu, ko izraisa gaismas spilgtumu,ceru, ka jūs varat saprast.

Fotogrāfijas Saraksts

Pakalpojuma noteikumi

Gena Sheka2020-10-20
"Complies with the description. Thank you."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti