200PCS 11 Krāsains Ievārījums Uzlīmes Ūdensizturīgs Noņemams Izdzēšami, Pieliekamais Pārtikas Garšvielas Etiķetes Podi Burkas Pudeles Uzlīmes Organizēt C

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: stikla burkā, svece par jar, pagriezt spice jar, eroma burkas svece, v spice, Custom etiķetes, pieliekamais lodziņā organizators, dot uzlīmes, papīrs, , Jar, plēves logu.

    €8.01 €15.71
  • Tēma: Karikatūra
  • Materiāls: PVC līmi, uzlīmes
  • Specifikācija: Single-piece Package
  • Stils: Eiropa
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

modname=ckeditor

1 etiķetes forma, par stilu.

Kopā 200 uzlīmes vienā rullī.Specifikācija: viena ruļļa svars 100g

♥ DIZAINS JŪSU PINTEREST CIENĪGS PIELIEKAMAIS!

Atvērt skapjus un ātri atrast to, ko jūs pēc tam ar cute tāfeli uzlīmes.Ideāls tāfeli etiķeti, mūrnieks, burkas.Izmantot burciņu etiķetes spice vai tvertnēm, cepumu un saldumu traukiem, medus burciņu etiķetes, cepšanas sastāvdaļu & maltīti prep konteineri.

♥ NEKAD SAJAUKT SĀLS CUKURS ATKAL!

Nav sākt savu dienu ar rūgtu kafiju.Tas būtiski virtuves piederums ir labākais rakstīt uz etiķetes par ledusskapi vai pieliekamais organizācija.

♥ SUPER VIEGLI TĪRĪT!

Ūdensnoturīgas uzlīmes bērniem ar atkārtoti lenti, kas ir noņemams un trauku mazgājamā mašīna droši.Izgatavota no premium vinila, pieliekamais etiķetes noslaucīt tīru laiku pa laikam.Tikai mitru dvieli, noslaucīt atkārtoti.

♥ RADĪTU NEAIZMIRSTAMU PERSONĀM!

Pasūtījuma personalizētas uzlīmes ir must ir, lai rotā visus īpašos gadījumos, piemēram, Ziemassvētku, dzimšanas dienas, kokteiļu ballīti, kāzas baby duša.Nodot DIY iezīmes, paldies kartes, puses dod priekšroku, pārtikas stacijās vai personalizētu vīna glāzes un stikla pudeles etiķetes.

♥ NEVIENA VIETA NAV PASARGĀTI NO IR SAŠĶIROTI!

Organizēt visvairāk netīrs telpas ar atkārtoti krīts etiķetes.Veikt mājsaimniecības darbus ātrāk, vieglāk pārvaldīt, ko apzīmē vietu, par visu.Jūsu bērniem nebūs attaisnojums ne, lai nodot lietas prom īstajā vietā.Skolotājiem patīk krīts etiķetes klasē pārāk!

modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

200PCS 11 Krāsains Ievārījums Uzlīmes Ūdensizturīgs Noņemams Izdzēšami, Pieliekamais Pārtikas Garšvielas Etiķetes Podi Burkas Pudeles Uzlīmes Organizēt C

Gangstag2102020-09-24
"Great seller! Very nice, all advised Thank you very much!"
Micke Love2020-09-30
"The phosphor stickers arrived, no smell, good quality, color Is my favorite, very beautiful on the jam jar."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti