O2 Medicīniskā Skābekļa Mērītājs(ar pilnu piederumi) Spiediena Regulators Vārsta korpuss no Cinka Sakausējuma Spiedienu pazeminošie Vārsti

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: skābekļa koncentratoru, platums skābekļa, plūsmas mērītājs, veidi, kā samazināt ūdens spiedienu, skābekļa spiediena regulators, drudzis mērītājs, skābekļa regulators, slāpekļa vārsts, skābekļa mērītājs, gāzes regulators, gāzes.

    €17.34 €26.67
  • Iezīme 2: O2 Medicīniskā skābekļa mērītājs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Spiedienu Pazeminošie Vārsti
  • Funkcija 3: Spiedienu Pazeminošie Vārsti
  • Zīmola Nosaukums: Tomastine
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Līdzeklis 1: Medicīniskā skābekļa mērītājs

Funkcijas: 1.Galvenā funkcija ir atbalstīt skābekļa apgādes sistēmu medicīnas centrs, kas paredzēti ārkārtas gadījumiem. 2.Tā pieņem augstas precizitātes griešanas, lai nodrošinātu precizitāti un toleranci, katrai daļai,kas aprīkoti ar skābekļa mērītājs,piederumu, kas ir ērts un praktisks. 3.Naudas sodu meistarība un kvalitātes nodrošināšanas,nav viegli rūsas vai izbalināt,ilgs kalpošanas laiks. 4.Gāze ir speciāli filtrēts un mitrinātu būtībā novērst netīru vielu ar skābekli,padarot vairāk skābekļa ērti un droši. 5.Skābekļa inhalatoru atspiež augsta spiediena gāzes tērauda cilindrs ar zemu spiedienu skābekļa caur pavasara virzuļa cilvēku elpošana. 6.Ar pilnu piederumi un to ir viegli lietot,lietotājam draudzīgs dizains,netoksiskas un bez smaržas.Specifikācija: Izmērs:32x21x9.5cm Krāsa:Zila+Tansparent Svars:490g Daudzums:1gab. Materiāls:Cinka Sakausējums Pakete ietver: 1*Medicīniskā skābekļa mērītājs(ar pilnu piederumi)

Ronnewyorker2020-12-15
"Got, the box is a little crumpled in the corner, but inside everything is whole and well-fortified in foam, assembly quality, cranes functional, pleased with the rotation around its axis of water capacity. Seller recommend"
Benkejunior2020-12-19
"Silumin product"
Ciciette2020-12-29
"ok"
Baskinone2020-12-28
"ok"
Zware Sma2020-11-16
"20 days delivery of goods as described. not tested."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti