2 Veidi Caurumus Koka Leathercraft Rīku Plaukts Stāvēt Štancēšanas Perforēšanas Instrumenti Turētājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: plaušu slimnieks, ādas templat, amatniecības koka instrumentu turētājs, mākslīgā sūnu kūdra, ādas wuta, leathercraft rīki vidēja, leathercraft rīks, candel turētājs, Ligzdas tips 2, leathercraft modelis diy.

    €8.21 €13.03
  • Zīmola Nosaukums: homyl
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Koka

Apraksts:

[Ādas Amatniecības Rīku Turētāja] --- Šis ir augstas kvalitātes un universāls ādas statīvs, kurā var uzglabāt dažādus priekšmetus.Jūs varat izmantot šo ādas rīku plaukta turētājs, lai saglabātu ādas amatniecības rīki, veidošanas līdzekļi un otas.

[Multi-caurumu Dizaina] --- Kas ir daudz dažāda lieluma caurumus, var pielāgot dažāda izmēra.Tostarp crafting komplekti, punchers un remonta komplekti, utt.

[Home Būtiski Instrumenti] --- cietās koksnes instrumentu turētāja ir pamatotas caurumu pozīciju dizains, kurā var saglabāt dažādus instrumentus.Būtisks instruments profesionālās uzglabāšanai.Ļoti noderīgs plaukta, lai jūs varētu to izmantot mājās, gan studijā.

[Vienkārša Dizaina] --- Izgatavoti no dižskābarža koka, vienotu koksnes tekstūru, maigu un vienmērīgu krāsu toni.Labi, nesošo veiktspēju un lielisku kompresijas izturība.

[Perfect Gift] --- Šis ādas rīku var izmantot ādas iesācējiem un kompetenti cilvēki, lai izpildītu dažādas vajadzības.Tā ir arī laba izvēle, lai ģimene, draugi utt.

Specifikācija:

Materiāls: Koks

Izmērs(46 Caurumi): 12.8x15x6cm / 5x5.9x2.4inch

Cauruma Diametrs: 15mm(12pcs) 10mm(16pcs) 8mm(18pcs)

Izmērs(98 Caurumi): 27x15x5.4cm / 10.6x5.9x2.1inch

Cauruma Diametrs: 15mm(24pcs) 10mm(34pcs) 8mm(40pcs)

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Leathercraft Rīku Turētājs

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti