OnePlus 8 Pro Rūdīts Stikls Screen Protector Nano Liquid UV Pilna Līme Stikla OnePlus 8 Pro Full Cover Stikla Ekrāna Aizsargs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: iphone 12 ekrāna aizsargs, gadījumā, ja kaplis 10, oneplu, mi 10 tpu, holazing oneplus 5t, mi 10 t pro xiaomi, iphone se 2020 stikla želeja, sunglass sievietēm, 10 xiaomi, aizsardzības xiaomi mi 10t pro.

    €3.89 €4.57
  • 4. funkciju: 99% gaismas caurlaidība
  • krāsa: Caurspīdīga
  • Kuģa Veids: AliExpress piegādi vai Ķīnas ziņu Gaisa Pasts
  • Saderīgu Zīmols: Oneplus
  • Zīmola Nosaukums: VALAM
  • Model 2: UV Pilna Līme Rūdīta Stikla Oneplus 8 Pro
  • Funkcijas: Rūdīta stikla
  • Funkcija 5: Viegli uzstādīt,Automātiskā adsorbcijas
  • Funkcija 3: UV Pilna Līme Rūdīts Stikls
  • Modelis 1: UV Pilna Līme Rūdīta Stikla Oneplus 8
  • Iezīme 2: Trieciena izturīgs
  • Līdzeklis 1: Pret pirkstu nospiedumu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iepakojums: droši

Instant atlaidi Nopirkt 2 saņemt 10% atlaidi Pirkt 3 get 12% off Pirkt 5 iegūt 15% atlaidi

Instant atlaides Nopirkt 2 saņemt 10% atlaidi Nopirkt 3 get 12% off Pirkt 5 iegūt 15% atlaidi

VALAM OnePlus 8 Pro UV Stikla Ekrāna Aizsargs Šķidruma Pilna Līme Rūdīta Stikla OnePlus 8 Pro Screen Protector

Paziņojums: Tā vajadzētu uzņemties lielāku pacientu, lai instalētu stikla aizsargs: 1. Solis : notīriet ekrānu ar mitro salveti un audums un noņemšana jebkurā gadījumā no tālruņa 2. Solis : Stick atslēgas caurumu ar etiķeti,un pēc tam izmantot nazi vai šķērveida atveriet šķidro līmi lodziņu,nometiet to uz ekrāna(ir ieteicams, lai līme, kas ir izlej pilnībā.Līme, kas nokrīt uz ekrāna nevar būt gaisa burbuļi, ja ir gaisa burbuli, izmantojiet adatu, lai caurdurtu gaisa burbuli aiziet gaisā. ) 3. solis : noņemiet masku filmu no stikla,tad ekrāna aizsargs, lai piemērotu vietu uz jūsu ierīci LĒNĀM.LŪDZU, NAV LIFTA UN NOSPIEDIET STIKLA ĻAUT LĪMI IZPLATĪT,VIENKĀRŠI ĻAUJIET TAM AUTOMĀTISKI DISPERSIJA.(Ļoti svarīgi) Solis 4 : Pagaidiet aptuveni pusminūti, lai līmi izplatību un līmeni.5. solis : Ja līme pārplūdes, noslaukiet ar tīru drānu.Pēc pārbaudes saglabāšanas kritērijiem mobilā tālruņa rūdīts plēves, lampas, tika pagriezts atpakaļ, un atpakaļ vairākas reizes ap malu tālruni, un pēc 3 sekundēm sākotnējā konservēšana (ne centrā), malas līme tika tīrīts atkal, līdz līme pārplūda. (Novērst ar baltām malām vai ilgi burbuļi uz malām) 6. Solis : sagaidiet, izplūdes, lai pabeigtu pēc tam, kad līme, kas pārplūst tīri, pēc tam, kad pozicionēšanas standarta rūdīts filmu ir apmierināta, ieslēgtu gaismu.Citādi lūžņos materiāls.7. solis : Irradiate mobilo tālruni zem UV lampas, un ir nepieciešams, lai izgaismotu divreiz apmēram 3 minūtes, lai sasniegtu pilnībā izārstēt nostāju.8. solis : Notīrītu ekrānu,un izslēdziet UV lampa, atkārtotai izmantošanai.

Anakin Anakin2020-10-01
"Orderered 2x, labeled so there was no mixup Note. In step4 they use lubricant in their video and cloth, both of which are not included, Also the glass does not cover the whole screen - 1* But installation was successful And make sure your surface is level before installing."
Nlnyelesi2020-12-30
"nice"
Mkvdari2362020-12-07
"Came safe. Not yet."
Lilo35832020-10-29
"Once again I already order: everything is super, everything works, and most importantly-delivery for 15-20 days, which is in full the norm!"
Soldat Kr Bb2021-01-28
"Everything is super, it came in 10(!) days since the order"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti