Uzlādējams Pirksta Pulsa oksimetru Digitālo Asins Skābekļa Piesātinājumu Metru SpO2 PR Sirds ritma Monitors Pirkstu Oximetro

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ciparu mērītāju, skābekļa portabl, pirkstu par, sirds sensors, skābekļa mērītājs, boxym oximeter, wego sirds ritma monitors, oximet, mērītājs, pulsa oksimetru, mākslīgās asinis.

    €16.59 €30.72
  • Izcelsme: Ķīna
  • Pieteikums: Pirkstu
  • Modeļa Numurs: Uzlādējams pulsoximeter
  • Izmērs: Oximetro De Dedo
  • Vienuma Tips: Asinsspiediens

Funkcijas:

1.Produkta pieņem dubultā krāsu OLED displeju,var parādīt sešas dažādas displeja režīms 2.Zemas enerģijas patēriņš, nepārtraukti strādāt vairāk kā sešas stundas ar onerechargeable litija akumulators 3.Akumulatoru enerģijas indikators 4.Ierīce automātiski izslēgt barošanu 8 sekundes, ja nav pirkstu signālu. 5.Maza apjoma, vieglā svara un ērti veikt

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Skābekļa piesātinājums normāls cilvēka arteriālās asinīs ir 98%.Ja tas ir mazāks par 94%, uzskata, ka tas ir nepietiekama skābekļa apgāde.Turklāt normālu cilvēku pulsa biežumu un sirds likmes ir vienādas.Parasti starp 60-90 reizes minūtē.Tomēr gadījumā, ja izmantošanas un stress, sirds var pieaugt.

Iepakojuma Saturs:

1 x Pirkstu Oximeter 1 x Lanyard1 x tips-c (kabelis 1 x Iebūvēts litija akumulators 1 x angļu lietotāja rokasgrāmata 1 x Retailed Kaste

Bieži Pirkta Kopā:

Oximeter Produkta Dati:

Specifikācijas:

- SpO2 Mērījumu diapazons: 70~100% Izšķirtspēja: ±1% Precizitāti: ±2% (70%~99%), jēlnafta (

Atgriešanās Politiku Ziņas:

1. Ja jums ir bojātu preci, jūs vēlaties, lai atgrieztos vai atlaides.Lūdzu, sazinieties ar mums 2 dienu laikā no jums saņemt sūtījumu. 2. Mēs atmaksāsim naudu, lai jūs, kad mēs saņemt atpakaļ priekšmetu vai aizstāt vienumu jums. 3. Visi atgriezt preces jānogādā ar tā oriģinālo iepakojumu un aksesuāri.Klients ir atbildīgs par kuģniecības maksas par atpakaļ nosūtītās preces.

Garantija:

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv!

Atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti