ATS Dual Jauda Automātiska Nodošana Slēdzis 2P/3P/4P 100.A Milisekunžu Pārslēgšanu Bez Pārtraukumiem 35mm Sliedes Iekārtai

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ats automatic transfer switch, ats dual varas nodošana slēdzis, slēdzis pārskaitījumu, dual power rokasgrāmata nodošana slēdzis, apc auto nodošana slēdzis, ats bezmaksas 100.a, automāti nodošana slēdzis, dubulta jauda automātiska nodošana slēdzis automātiski, ats ģenerators 100.a, es zinu 100.

    €37.62
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Mini
  • Modeļa Numurs: SMGQ3-100
  • Zīmola Nosaukums: CEMIG

Produkta pārskats

Divējāda jauda automātiska nodošana slēdzis (ATS) ir nesen izstrādāta miniatūras sadzīves varas nodošana slēdzis, ir galvenokārt izmanto, lai pārbaudītu, vai galvenais strāvas vai rezerves jauda ir normāli.Ja normāls elektroenerģijas padeves traucējumi, rezerves barošanas sāks darboties nekavējoties, lai nodrošinātu nepārtrauktību, uzticamību un drošību, enerģijas piegādes.Tā ir speciāli paredzētas sadzīves dzelzceļa instalācija, PZ30 sadales kārba.ATS ir piemērots avārijas elektroapgādes sistēmas AC50 vai 60Hz un nominālais spriegums 400V.Tas ir aprīkotas ar uzņēmuma struktūra, uzticamu pārskaitījumu, vieglu uzstādīšanu un tehnisko apkopi, un ilgu mūžu, ir plaši izmantoti vietās, kur bieži strāvas padeves pārtraukums nav atļauts.Gan elektrisko un darbību un roku darbība ir pieejami.ATS veido AUDU un kontrolieris.Saskaņā ar standarta GB/T14048.11 6-1. Daļa: Vairāku funkciju iekārtas - pārslēdzējierīces, mēs varam zināt, ka ATS ir visvairāk piemērots zemsprieguma komutācijas un vadības ierīces.

Pamata parametri

Normālā darba laika un uzstādīšanas nosacījumus

1.Apkārtējā gaisa temperatūra temperatūra nedrīkst pārsniegt -5℃~40℃, un vidējā temperatūra 24 stundu laikā nedrīkst pārsniegt 35 ºc. 2.Augstums Augstums uzstādīšanas vietā nedrīkst pārsniegt 2000m. 3.Atmosfēras apstākļiem relatīvais mitrums uzstādīšanas vietu nedrīkst pārsniegt 50% no maksimālā temperatūra 40℃, un tā būs augstāka minimālā temperatūra -5℃, piemēram, 90% pie +20℃.Lūdzu veikt pasākumus rasa uz produkta virsmas, ko izraisa temperatūras izmaiņas. 4.Class piesārņojuma Piesārņojuma klase ATS atbilst noteikta līmeņa GB/T14048.11. 5.Iekārtas kategorija Iekārtas kategorija ATS atbilst norādītajai kategorijai GB/T14048.11

Matterts nepieciešama uzmanība

1.Manuāla/automātiska darbība, ATS ar automātisko darbību var nodrošināt enerģijas ražošanu un spēku-off izrādes, bet ATS ar manuālo ekspluatāciju , tā nespēj nodrošināt iepriekš veiktspēju, jo ātrums elektroenerģijas ražošanu un izslēdziet vai uzņēmēja atšķirības.Pārmērīga sudraba sakausējuma zaudējumi var rasties rokasgrāmata elektroenerģijas ražošanu un izslēgšanās.Tāpēc, uzstādīt selektora slēdzi pie manuālā pozīcija saskaņā ar normālā stāvoklī, un velciet to uz manuālā pozīcija, kad visi ir izslēgta, lai pārbaudītu un uztur operētājsistēmu un kontakti.Pēc manuālā operācija ir pabeigta, pavelciet pārslēgu atpakaļ uz automātisko atrašanās vietas. 2.Vadības shēmas ATS būs aktīvs, jo tūlītēja.Pēc konversija ir pabeigta, spoles, vadības ķēdes tiek atslēgta ar iekšējo pārveidotājs.Spirāli var normāli ekspluatēt ar nominālo spriegumu 80%~110%, un pārāk zemu spriegumu, kas var izraisīt sainī, lai uzsildītu vai pat aizdegties.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti