JUNTEK VAT1300 100V 300A Bezvadu Sprieguma un Strāvas Mērītājs Auto Akumulatoru Uzraudzības Akumulatora Kulona Skaitītājs Metru VA

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pašreizējā mērītājs, 500a, 16inch lelle, 18v akumulators, coulometer bateriju, Foxscream, kulona mērītājs, akumulatora coulometer, 48v baterijas monitoram, dc metru va.

    €29.31 €36.64
  • Zīmola Nosaukums: MiLESEEY
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV

Displeja moduļa korpusa pieņem smilšstrūklas oksidācijas tehnoloģija, kas ir skaists un elegants.Pogas lietošana Nospiediet pogas ar īpašībām, augsta jutība un ilgu mūžu.

Mērīšanas modulis ir savienots virknē ar testēšanas shēmu, un mērījumu dati tiek nosūtīti uz displeja modulis, lai to parādītu.Datus starp tām, var tikt pārsūtīti, izmantojot USB kabeļa (1 metrs garš), Tas arī var tikt pārraidīts, izmantojot bezvadu savienojumu, izmantojot iebūvēto bezvadu modulis.Bezvadu pārraides attālums: līdz 10 metriem.

Mērīšanas moduli var noteikt pašreizējo abos virzienos.Nav nepieciešams mainīt vadu režīma laikā uzlādēt un izlādēt akumulatoru, un vadi ir ērti. (Akumulatora uzlādes režīmā, pašreizējā vērtība ir apzīmēti ar "-" kā marķieri, lai atšķirtu akumulatora izlādes režīmā);instrumentu piebilst, self-kalibrēšanas funkcija, lai atrisinātu problēmu, no nulles dreifs vecos produktus.Pēc ilga laika, darba, strāvu un jaudu, var vēl labu precizitāti.

Displejs ir trīs displejs saskarnes.Noklusējuma displejs ir uz lielo burtu režīmu, kas parāda, ka galvenie parametri spriegums, strāva, jauda, temperatūras, utt.Nospiediet jebkuru taustiņu, lai pārslēgtos uz pilna funkcija displeja režīmu.Saskaņā pilnvērtīgs interfeisu, jūs varat iestatīt vēlamo parametru, un jūs varat arī iestatīt black displejs baltā režīma, un displejā ir redzams zem saules.

Pēc mērījumu modulis ir savienots ar releju, tas ir funkcijas, pārsprieguma aizsardzību, aizsardzību pret strāvas un sprieguma aizsardzības ķēdē.PVN sērijas modeļi neietver releji, izņemot VAT1030.

Datu amp stundas, vatu stundām, un laiks var tikt noskaidroti mērīšanas laikā neietekmējot nākamo mērījumu.

Dažādi komunikācijas adreses var iestatīt bezvadu režīmā.Vairākas mašīnas var darboties vienlaikus bez iejaukšanās.

BTW sērijas pašreizējo un sprieguma mērītājs ir bezvadu krāsu sn kulona kabeļu mērīšanas DC spriegums, strāva, jauda, uzlādes-izlādes jauda, w-stundas, laiku un temperatūru.Instruments ir sadalīta divās daļās: mērīšanas modulis un displeja modulis.Displeja modulis pieņem 1.8 collu augstas izšķirtspējas krāsu LCD displejs, kas ir ļoti piemērots monittoring akumulatora kapacitāte elektriskā transportlīdzekļa un uzraudzības darba statusu LĪDZSTRĀVAS ķēdes.

krāsa: pelēka + melna

Materiāls: Metāla

Iepakojuma Saturs:

1 * Displeja modulis

1 * Mērījumu modulis

1 * USB datu kabelis

1 * Temperatūras sensors

1 * Manuālā

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti