Auto taustiņu uz lietu keychain par Kia Rio K2 K3 K4 K5 Cerato Dvēseles Forte Sportage R,SORENTO Mohave OPTIMA Ceed Carens Borrego CADEN

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: caden k1, caden dslr, pēc kia ceed, snīpis kia ceed, mugursoma soma kamera, soma caden, soma foto, tapis kia ceed, logo kia ceed, dashcam kia ceed.

    €3.68 €4.33
  • Materiāla Tips: Augšējā Slāņa Ādas
  • Zīmola Nosaukums: Ladysmtop

Specifikācijas: Furnitūru (atsauce tikai): Par Kia Rio K2 K3 K4 K5 K9 K900 KX3 KX5 KX7 Cerato Dvēseles Forte Sportage Par Kia Ceed Mohave OPTIMA Carens Borrego KADENCE Picanto SHUMA Par Kia SORENTO Stinger Niro Karnevāls Ray Venga Turpināt Stonic SP Telluride Varbūt vairāk...... "Tas ir pircēja uzliekot, lai nodrošinātu atbilstību.Lūdzu, pārbaudiet oriģinālo auto atslēgas, vai patīk foto, pirms veikt pasūtījumu, paldies!" Lūdzu, atzīmējiet, ko izvēlēties vienumus, kas ir atkarīgs kurā gadā jūsu auto.Lūdzu, pārbaudiet taustiņu forma, lai redzētu, vai tas atbilst jūsu oriģinālo tālvadības atslēgu apraksts, vienlaikus pievēršot pasūtījumu?Ja jums nav ne jausmas, kas vienam der, savu atslēgu, lūdzu, sūtiet man bildes ar savu oriģinālo tālvadības pulti, lai pārbaudītu furhter.Mēs palīdzēsim jums out.Stāvoklis: augstākās kvalitātes un 100% Brand New(Nekad nav Bijis, ko Izmanto vai Uzstāda) Materiāls:Augstas Kvalitātes Īstas Ādas, Nevis lētu viens!! (Trešā persona produkts,nav oriģināls.Izcelsmes vieta: Ķīna (Mainland)) Rūpnīcas vairumtirdzniecības cenas ,labas kvalitātes garantija(Kvalitāte Pārbaudīta, pirms nosūtīšanas) Krāsa: Melna(kā picture show) Izmēri:Pielāgotus Aprīkots Īpašības: Pielietojums: Pakalpojumu Garantija Rūsas Aizsardzības,aizsargāt attālo atslēgu turētājs, novērst koroziju, nodilšanu.Nekādā ziņā, Nav izbalināt un Nekādu problēmu ar galējām temperatūrām 1.Roku darbs šuvju.100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes 2.Augstas kvalitātes Aparatūra, piederumi lielisku roku sajūta. 3.Augstas kvalitātes sakausējuma keychain un 360 grādiem pagriezt anti-slip. 4.Padarīt jūsu galvenie skaistumu un maza un smalka. 5.Augstas izturības čuguna keychain. 6.Kas ar 100% Īstas Ādas materiāla,kas nav bīstami cilvēka veselībai. 7.bija lielisks roku soft touch sajūta un ideāls wraping atslēgas iekšā. 8.Tas var pasargāt jūsu auto atslēgas izvairīties no berzēšanas,turēt atslēgas ideāls vienmēr. 9.Lielisks atbilstošo taustiņu izmēru un precīzu pogu, atrašanās vietu. 10.Lielisks touch sajūta, Īstas Ādas reljefu pogu ikonas, izturīgs, izmantojot.Iepakojuma saturs ietver: 1pc x Īstas Ādas atslēgu uz lietu (taustiņš vāciņa turētājs tikai tad, tālvadības atslēga NAV iekļauta) (Piezīme:Šis punkts nāk bez mazumtirdzniecības kastē,bet mēs pack arī pirms nosūtīšanas.) Uzstādīšanas Metode: Viegli uzstādīt,Tiešā uzstādīšana Piezīme: 1.Salīdzināt Sīki Izmēri Ar Jums,Lūdzu, Ļaujiet 1-3 mm Atšķiras, Jo Manuāla Mērīšana,Paldies!Lūdzu, salīdzināt sīki izmēri ar jums, pirms jūs nopirkt ! 2.Īstās krāsas var nedaudz atšķirties no attēlos, jo datora ekrāna rezolūcijas,spilgtums,kontrastu utt.Ceru, ka izpratne. 3.Lūdzu, atstājot ziņu, pirms jūs sniedzat sliktas atsauksmes, ja produkti ir dažas problēmas.Paldies par jūsu izpratni 4.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti